Ferramol Snigel Effekt® 500g / 100 m2

Luonnossa hajoava ja vaaraton tappajaetanoiden torjunta-aine 100 m2 alueelle.

Ferramol-rautafosfaatti on Ecocert-sertifioitu torjunta-aine tappajaetanoiden torjuntaan. Ferramol tarkoittaa pellettejä, joita etanat syövät. Yli jäänyt aine hajoaa luonnossa ja muuttuu kasviravinteiksi. Rautafosfaatti:

  • Tehokasta ja helppokäyttöistä
  • Esiintyy normaalisti luonnossa, jäännösaineista tulee kasvien ravinteita
  • Ei vahingoita ihmisiä, lemmikkejä, siilejä, kastematoja jne.

Tuotteen toiminta

Ferramol tarkoittaa pellettejä, jotka sisältävät rautafosfaattia ja makuaineita. Makuaineet houkuttelevat tappajaetanoita ja rautafosfaatti tappaa tappajaetanat. Kun tappajaetanat nauttivat pellettejä, ne perääntyvät ja kuolevat muutaman päivän sisällä. Rautafosfaattia esiintyy normaalisti luonnossa, ja se on vaaratonta ihmisille ja lemmikeille. Mahdollinen ylijäävä rautafosfaatti hajoaa raudaksi ja fosfaatiksi, joka toimii kasviravinteena.

Eurooppalaisen ympäristöorganisaation Ecocertin mukaan sallittu käyttöön luonnonmukaisessa viljelyssä.

 

Toimi näin

  1. Levitä pellettejä tasaisesti nurmikolle (nyrkkisääntönä n. 5 g neliömetriä kohden), jossa etanoita esiintyy eniten (mielellään aikaisin illalla, kun etanat tulevat esiin).
  2. Levitä pellettejä tasaisesti koko alueelle, älä levitä niitä nauhaksi tai kasaksi. Voit käyttää yleislevittäjää.
  3. Kun etanoiden torjunta-aine on syöty, levitä uudelleen.

Ota tuotteesta kaikki irti

Linnut luulevat pellettejä joskus ravinnoksi. Ne eivät vahingoitu, mutta pelletit voivat loppua ennenaikaisesti. Sade voi saada pelletit liukenemaan. Sen vuoksi suosittelemme Snigelbaren-tuotteen käyttöä, niin että tuote kestää pidempään.Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Voit Shop etusivulle »

Sivukartta »
Lisälaitteet
Copyright © 2021 Stick AB
To top