Magneetilla varustettu hyttysverkko oveen 210 x 100

Kestävä ja itsesulkeutuva hyttysverkko magneeteilla
Magneetilla varustettu hyttysverkko oveen 210 x 100
€12
Väri
Magneetilla varustettu hyttysverkko oveen 210 x 100 hyttysverkko 210 x 100 hyttysverkko musta Hyttysverkko Valkoinen musta / valkoinen hyttysverkko hyttysverkko oveen 210 x 100
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus

Magneetilla varustettu hyttysverkko oveen/kaksoisoveen mahdollistaa helpon kulkemisen ulos/sisään ja pitää samalla hyönteiset ulkona.

  • Sulkeutuu kätevästi itsestään magneettien avulla
  • Päästää ilman vaihtumaan ja valoa sisään
  • Mukana liimatarranauha ja kiinnitysnastat

HUOM. Väri Musta tai valkoinen (valitaan tuotekuvan alta). 


Näin toimii hyttysverkko magneetilla.

Tiheä verkko, jonka silmäkoko on 1,2 mm. Estää pieniä lentäviä hyönteisiä, kuten hyttysiä, kärpäsiä ja ampiaisia, pääsemästä sisään.

Kun kuljet oviaukosta, verkko sulkeutuu perässäsi lähes automaattisesti magneettien ansiosta. Kätevä sekä lapsille että aikuisille, sillä verkkoa tarvitse aina muistaa sulkea. Toimii hyvin myös lemmikkikodeissa.

Myös ilma kulkee helposti verkon läpi, joten voit tuulettaa kunnolla lämpiminä kesäpäivinä ottamatta verkkoa pois.

Tukeva ja kestävä verkko, joka pysyy automaattisesti oikeassa asennossa verkon keskellä kulkevien magneettien ja pohjassa olevien painojen ansiosta. UV-suojattu materiaali.

Sisältää 1 hyttysverkon, 100 x 210 cm. Mukana myös tarranauha ja kiinnitysnastat, jotka helpottavat asennusta. Liimatarranauhan ansiosta kiinnikkeet ja naulat voi unohtaa, joten karmiin ei tarvitse tehdä reikiä.

Näin asennat magneetilla varustetun hyttysverkon

Hyttysverkon asentaminen on helppoa:

  1. Puhdista ovenkarmi ennen asennusta ja anna kuivua täysin kuivaksi.
  2. Aseta hyönteisverkko lattialle tarranauha ylöspäin.
  3. Kiinnitä tarranauha rullasta verkon yläosaan ja sivuille.
  4. Poista tarranauhan liimapuolen suojapaperi (vain verkon yläosasta).
  5. Kiinnitä verkon yläosa ovenkarmin yläreunaan ja varmista, että verkon keskikohta on korkeammalla kuin sivut (15 mm). Näin magneetit kiinnittyvät helpommin.
  6. Irrota verkon sivuilla olevien tarranauhojen liimapuolen suojapaperi. Kiinnitä sivut ja varmista, että verkko ei ole niin kireällä, että sitä ei voi sulkea keskeltä. Varmista myös, että magneetit ovat kohdakkain ja että verkko voidaan sulkea.
  7. Tarkista, että verkko avautuu ja sulkeutuu oikein, säädä tarvittaessa. Liiman kiinnittymisajan vuoksi käsittele varoen ensimmäisen tunnin aikana asennuksen jälkeen.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää kiinnitysnastoja asennukseen. Tee samoin kuin edellä. Älä jätä verkon reunoille pullistumia, joiden kautta hyönteiset voivat päästä läpi.

Hyttysverkon mukauttaminen: Jos verkko ei sovi oveesi, voit mukauttaa sitä leikkaamalla sitä leveyssuunnassa yhtä paljon molemmilta puolilta. (1) Leikkaa ensin tarranauhaosat sivuilta. (2) Leikkaa yhtä paljon molemmilta puolilta ovesi mittojen mukaan. (3) Kiinnitä tarranauhaosat suoraan verkkoon. Huomaa, että emme vastaa tuotteen onnistuneesta mukauttamisesta eikä ostoa voi mukauttamisen jälkeen perua.

Mitat:

Korkeus:

2100 mm

Leveys:

1000 mm

Silmäkoko:

1,2 mm

Paino:

0,8 kg

Väri:

Valittavissa musta/valkoinen (tarranauha musta)

 

1 x magneetilla varustettu hyttysverkko oveen 210 x 100 – musta/valkoinen (valittavissa)
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top