Mjölner™-rotanloukku, luokka 1

Patentoitu rotille tarkoitettu jousimekanismiloukku modernilla turvamekanismilla
Mjölner™-rotanloukku, luokka 1
€13.50
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus
  • Hygieeninen ja helppokäyttöinen
  • Tehokas ja voimakas jousimekanismiloukku rottia vastaan
  • Turvallinen lapsille ja kotieläimille

Patentoitu ansa rottia vastaan. Turvallinen lapsille ja kotieläimille nostettavan kannen ansiosta (Care-tec®). Rottia torjutaan Ruotsin luonnonsuojeluviraston hyvksymällä tavalla – ne kuolevat välittömästi, sillä ansa laukeaa ainoastaan, kun rotta seisoo kummallakin etujalalla syötin edessä (Lift-tec®).

Täyttää kaikki Ruotsin luonnonsuojeluviraston ansoille asettamat vaatimukset.

Voidaan käyttää eri syöttejä. Aseta ansaan tahmeaa/rasvaista syöttiä. Kokeile esimerkiksi maapähkinävoita, makkaraa, pekonia tai kissanruokaa. Huolimatta siitä, mitä piirretyissä näytetään, juusto ei ole kovinkaan hyvä syötti.


https://lh5.googleusercontent.com/JB01i7UsZrnZ2jHugIdDRMV5sVstjnk6bs-PeUiP32abBTmEGmYHTTz_fJACRE0jp1jeOTffrSx6p_ORJRy7l7Eb8-Ov8qb2jUXQVrL4Q6U7IcajY8DztsbP0k4GZ23oqAIVfcxoTärkeää tuotetietoa:

Huolimatta siitä, että ansa on turvallinen lapsille ja kotieläimille, aseta ansat lasten ja lemmikkien ulottumattomiin.


https://lh4.googleusercontent.com/DRu7knYyTMrESDm9C_vjYf7QengeUKYFJz6EfAPnE9T8UfG-T7F9iK096nxGpDaovSVOV8eobypeWoFRzx50hgMGya_sLGvzMNxhIL-Kmdc_FQEk565KEooihzQCHVuIfJjHQdoIVinkki:Paras teho saavutetaan, kun useampi ansa sijoitetaan eri paikkoihin suojeltavassa kiinteistössä. Pyri myös pitämään keittiö ja muut paikat niin puhtaina kuin mahdollista, niin että jyrsijät hakeutuvat ansojen luokse.

1 x Mjölner-rotanloukku
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top