Sähköinen TheVault®-rotanloukku

Tehokas tuote ammattikäyttöön. Paristot tekevät käytöstä joustavampaa. Ulkoinen saalisosoitin.
Sähköinen TheVault®-rotanloukku
€58.90
Sähköinen TheVault®-rotanloukku Sähköinen Aosion®-rotanloukku 2 Sähköinen Aosion®-rotanloukku box
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus

Tehokas sähköinen TheVault-rotanloukku tapaa ansaan jääneen eläimen nopeasti ja inhimillisesti. Sähköisen rotanloukun ominaisuudet:

 • Paristo- tai johtokäyttöinen.
 • Saalisosoitin merkkivalolla.
 • Tehokas, 7000 V.

Tuotteen toiminta:

Rotat houkutellaan ansaan syötillä. Loukussa saalis joutuu kosketuksiin sähköisesti varattujen levyjen kanssa, jotka antavat sähköiskun, joka tappaa saaliin tehokkaasti muutamassa sekunnissa. Suurten ansaan jääneiden eläinten varmaa lopetusta varten ansa antaa vahvoja 7000 voltin sähköiskuja toistuvasti viiden minuutin ajan. 

Ansassa on kolmikerroksinen rakenne, joka lisää turvallisuutta ja varmistaa, että saalis on oikeassa asennossa sähköiskujen antamisen yhteydessä.

Mukana toimitetaan myös kätevä merkkivalolla varustettu osoitinjohto. Sen avulla on mahdollista nähdä kauempaa, onko ansaan jäänyt eläintä, jos loukku on sijoitettu vaikeapääsyiseen paikkaan.

Ansaa voi käyttää joko paristoilla tai yhdistämällä sen suoraan 230 V pistorasiaan (mukana toimitetaan muuntaja ja verkkojohto).  


 Tärkeää tuotetietoa: Ansaa käyttävien yksityishenkilöiden on tutustuttava huolellisesti käyttöohjeeseen ennen käyttöä. Tuotetta ei saa käyttää paikassa, jossa lapset tai kotieläimet pääsevät sen lähelle. Tarkoitettu ainoastaan sisäkäyttöön. Paristot eivät sisälly.

Huom.: tuote ei sovellu pienten hiirten (kuten kotihiirten) torjuntaan, sillä ne ovat yleensä liian pieniä loukun laukaisemiseksi.


Toimi näin:

 1. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä.
 2. Ansa toimii neljällä D-paristolla, jotka eivät sisälly pakkaukseen.
 3. Aseta ansan sisälle syötiksi esim. kissanruokaa, kalaa, maapähkinävoita, pekonia tai muuta elintarvikepohjaista houkutinta, joka vetää rottia/hiiriä puoleensa.
 4. Käytä jotakin apuvälineitä ansaa valmistellessasi, jotta ansaan tai syöttiin ei tartu hajuasi, joka saattaa saada eläimen välttelemään ansaa.
 5. Aseta ansa sisätiloihin, mielellään seinän reunustalle, missä rotat useimmiten liikkuvat.
 6. Tuotteen voi käynnistää/sammuttaa virtapainikkeesta.
 7. Ansa osoittaa saaliin vihreällä lampulla – mikäli vihreä lamppu palaa, sammuta ja tyhjennä ansa ja käynnistä se sen jälkeen uudelleen.
 8. Ansa voidaan puhdistaa vedellä ja astianpesuaineella, mutta lue ohjeet huolellisesti ennen puhdistamista. Varmista myös, että ansa on täysin kuiva ennen kuin se otetaan uudelleen käyttöön.

Mitat: Korkeus: 128 mm. Pituus: 276 mm. Aukko: 82x87 mm 1 x sähköinen TheVault®-rotanloukku (Huom.: toimii neljällä D-paristolla, eivät sisälly toimitukseen).
Lisälaitteet
Copyright © 2022 Stick AB
To top