Meistä

Stick.fi on pohjolan johtava tuholaistorjuntakauppa täynnä hyviä ja edullisia tuotteita kotiin ja puutarhaan! Meiltä löydät hyvät neuvot ja välineet tuholaistorjuntaan.

Haemme jatkuvasti kestäviä tuotteita, jotka ovat hyviä ympäristölle. Haluamme myös, että ne torjuvat haittaeläimiä todistetun tehokkaasti. 

Pyrimme aina tarjoamaan markkinoiden edullisimpia hintoja ja nopeimpia mahdollisia toimitusaikoja. Tiedämme, että asiakkaat haluavat yleensä päästä haittaeläimistä välittömästi eroon. 

Filosofiaamme kuuluu oman tietotaitomme tarjoaminen asiakkaiden käyttöön, niin että asiakkaat löytävät varmasti itselleen sopivan ratkaisun tuholaisongelmaansa:

  1. Vinkkejä ja neuvoja sisältäviä oppaita
  2. Blogi, joka pureutuu tarkemmin eri aiheisiin ja uutisiin
  3. Laadukkaita tuotteita, jotka helpottavat torjuntaa

Haittaeläinten torjumisen ei tarvitse olla kaupassa tai apteekissa käymistä ja reseptivapaiden lääkkeiden ostamista sekä päänsäryn hoitamista vaikeampaa!

Stick.fi on osa Stick AB:tä, yritystunnus 559081-5618, jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa.

Meillä on sisarmyymälät RuotsissaNorjassaTanska ja Alankomaat

Jos mielestäsi myymälöistämme puuttuu jotakin, jos sinulla on ehdotuksia hyvistä tuotteista tai jos sinulla on jotakin muuta kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluun.


 

Lampa

Toimiviksi todettuja neuvoja

Meillä on paljon tietotaitoa haittaeläimistä ja niiden torjuntaan käytettävistä tuotteista. Kuvailemme helposti mutta kattavasti, miten voit itse taistella tuholaisia vastaan. 

 

Piggybank

Edulliset hinnat

Hankkijamme pyrkivät koko ajan löytämään sopivia toimittajia, ja suurten volyymien ansiosta voimme painaa hintoja alas ja siten hyödyttää asiakkaita.

 

Clock

Oikea valikoima

Loppuun asti mietitty valikoima, jonka ansiosta sopivan tuotteen löytäminen on helppoa ja haittaeläimistä eroon pääseminen vieläkin helpompaa.


 

Säilytetty Norrköpingissä, Ruotsissa

Logo toimistossa Tukholmassa, Ruotsissa

 

Copyright © 2024 Stick AB
To top