Suodata postauksen tyyppi
Suodata tuholaiset

Uutuus: Goodnature A24 menestys Suomessa

Fiksu ja palkittu Goodnature® A24 on niittänyt menestystä Suomessa! Tuote on kestävä, myrkytön ja täysin automaattinen. Toisin sanoen se on helppo ja pitkävaikutteinen tapa torjua rottia ja hiiriä.
Lue lisää

Katsotuimmat

Uutuus: Goodnature A24 menestys Suomessa

|

Mottlock®-testi: suosittu koiansa

|

Sokeritoukat: äärimmäinen opas

|

Tappajaetanat: äärimmäinen opas

|

Edellinen virkaa

Punaseetriöljy suuressa laboratoriotestissä

Punaseetriöljy karkottaa haittaeläimiä. Mutta miten? Me otamme siitä selvää. Testaamme laboratoriossa Ruotsin markkinoiden viittä johtavaa punaseetriöljyä saadaksemme selville, mikä niistä on paras. Katso, mitä punaseetriöljytestissämme kävi!
Lue lisää

Valepeltoetanat: äärimmäinen opas

Valepeltoetana on pelätyn tappajaetanan kaukainen sukulainen. Se on lähes yhtä suuri puutarhojen ja ennen kaikkea viljelysten ja maataouden tuholainen. Valepeltoetana voi syödä niin koriste- kuin viljelykasveja. Etenkin syksyllä niitä voi olla todella paljon. Me näytämme, miten etanoiden määrää voi vähentää.
Lue lisää

Mottlock®-testi: suosittu koiansa

Mottlock on Ruotsin suosituin ja luultavasti myydyin koiansa. Huolimatta siitä, että se on huomattavasti monia yksinkertaisempia ansoja kalliimpi. Onko Mottlock-ansa niin hyvä kuin asiakkaat luulevat, ja jos on, miksi?​
Lue lisää

Punaseetriöljy – usein kysyttyjä kysymyksiä (FAQ)

Myydäänkö punaseetriöljyä apteekissa tai elintarvikekaupassa? Eikö punaseetriöljyn pitäisi olla punaista? Olemme keränneet tänne asiakkaiden esittämiä hyviä kysymyksiä. Lue vastaukset ja opi lisää punaseetriöljystä!
Lue lisää

Turkiskuoriaiset: äärimmäinen opas

Englanniksi turkiskuoriaisia kutsutaan nimellä "carpet beetle" – luultavaksi siksi, että asuntoon päädyttyään käy mielellään mattojen kimppuun. Turkiskuoriaiset syövät myös vaatteita ja joissakin tapauksissa huonekaluja. Onneksi turkiskuoriaiset lisääntyvät vain kerran vuodessa, keväällä. Toisin sanoen turkiskuoriaisista on suhteellisen helppo päästä eroon, jos tietää, mitä tekee. Ja me kerromme, miten sinun tulee toimia.
Lue lisää

Kauriit: äärimmäinen opas

Kauriit hakeutuvat herkästi asuinalueille ja pihoihin ravintoa etsiessään. Helposti saavutettavat versot ovat kauriiden mieliruokaa ja kauris on ruokansa suhteen vaatelias. Me osoitamme, miten pihalla olevista kauriista pääsee eroon.
Lue lisää

Kyyt: äärimmäinen opas

Suomen luonnossa on vain vähän ihmisille vaarallisia tai jopa tappavia eläimiä. Kyy on yksi niistä. Lapsille ja lemmikeille kyynpuremat ovat erityisen vaarallisia. Tässä oppaassa kerromme muun muassa kyiltä suojautumisesta sekä siitä, miten puremia voi välttää.
Lue lisää

Banaanikärpäset: äärimmäinen opas

Banaanikärpästen tai hedelmäkärpästen määrä kasvaa räjähdysmäisesti tiettyinä vuodenaikoina. Ne parveilevat kotona olevien hedelmien ympärillä. Naaraan laskevat noin 500 munaa hedelmiin, ja munista tulee uusia kärpäsiä noin viikossa. Ei niin tuoretta! Me näytämme, miten banaanikärpäsistä pääsee eroon.
Lue lisää

Täit: äärimmäinen opas

Tiettyinä aikoina täit leviävät kulovalkean tavoin kouluissa ja esikouluissa. Monesti niin käy kesälomien jälkeen. Raapiiko lapsesi hiuspohjaansa? Jos raapii, voi olla hyvä tarkistaa, onko lapsella täitä. Me osoitamme, miten täit havaitaan ja miten niistä pääsee nopeasti eroon.
Lue lisää

Kirput: äärimmäinen opas

Raapiiko lemmikkisi itseään enemmän kuin tavallista? Näetkö pieniä hyppiviä loiseläimiä? Jos näin on, on erittäin todennäköistä, että kyse on 2–3 mm pitkistä kirpuista, jotka ovat sekä eläinten että ihmisten loiseläimiä. Aikoinaan kirput levittivät pelkoa herättäviä tauteja, kuten ruttoa ja pilkkukuumetta. Nykyään ne aiheuttavat lähinnä kutiavia puremia, jotka voivat olla todella ärsyttäviä. Me kerromme, miten kirpuista pääsee nopeasti eroon.
Lue lisää

Hämähäkit: äärimmäinen opas

Suomalaiset hämähäkit ovat vaarattomia. Lisäksi hämähäkit ovat hyötyeläimiä, jotka itse asiassa pitävät paikkoja puhtaina ja ehkäisevät erilaisia haittaelämiä. Monet ihmiset tuntevat kuitenkin lähes synnynnäistä ja joskus kovaakin pelkoa hämähäkkejä kohtaan. Monesti ihmiset haluavat häätää hämähäkit kotoa – ja me kerromme miten.
Lue lisää

Kontiaiset: äärimmäinen opas

Kaikki alkaa muutamasta nurmikossa olevasta reiästä. Myöhemmin kontiaiset voivat vallata koko nurmikentän. Vain yhden kontiaisen käytäväjärjestelmä voi ulottua 1000 m2 alueelle, ja kontiainen kaivaa 100 metriä päivässä. Kontiaisoppaassa selvitetään, miten kontiaisia vastaan voi taistella.
Lue lisää

Torakat: äärimmäinen opas

Torakka on yksi maailman vanhimmista hyönteislajeista ja yksi vaikeimmista tappaa. Joidenkin mukaan torakat kuuluvat niihin harvoihin eliöihin, jotka voisivat selviytyä maailmanlaajuisesta ydinasekatastrofista. Torakka ei ole kovinkaan yleinen Suomessa, mutta se on leviämässä uusille alueille. Onneksi torakoita voi myös torjua, ja me näytämme miten.
Lue lisää

Kärpäset: äärimmäinen opas

Kärpäsiä ruuassa, kärpäsiä katossa, kärpästen jätöksiä ikkunassa. Ihmisten koteihin kesäisin tunkeutuvat kärpäset häiritsevät monia. Asiaa ei paranna se, että kärpäset ovat ruokamyrkytysten yleisin aiheuttaja ulkotarjoiluissa. Oppaamme sisältää lisätietoja kärpäsistä ja niiden torjunnasta.
Lue lisää
Copyright © 2019 Stick AB
To top