Suodata postauksen tyyppi
Suodata tuholaiset

Toimiiko ultraääni hiiriä vastaan?

Monet miettivät, karkottavatko ultraääntä käyttävät hiirenkarkottimet todella hiiriä. Me käymme läpi faktat, tutkimustiedot sekä kuluttajien ja ammattitorjujien kokemukset selvittääksemme, mikä on totta ja mikä ei ultraääntä hyödyntävien hiirenkarkottimien kohdalla.
Lue lisää

Katsotuimmat


Edellinen virkaa

Vinkkejä myyräansojen käyttöön

Jos yksittäinen myyrä on päättänyt tulla vierailulle, sen voi joskus onnistua pelottelemaan pois hajuaineella, kissan avulla tai robottiruohonleikkurilla. Se ei valitettavasti auta, jos myyrä on jo onnistunut vakiinnuttamaan reviirinsä. Silloin myyrien pois ajamiseen tarvitaan myyräansaa. Me osoitamme, miten myyräansaa käytetään tehokkaimmin.
Lue lisää

Ovatko sokeritoukat vaarallisia?

Monet ovat epävarmoja siitä, pitäisikö sokeritoukista huolestua. Voivatko sokeritoukat purra, pistää, levittää tauteja tai aiheuttaa allergioita? Vastaamme tässä muun muassa näihin sokeritoukkia koskeviin kysymyksiin.
Lue lisää

Punaseetri – näin se toimii

Kynäkataja (josta käytetään monesti kauppanimeä punaseetri) oli 1950-luvulle asti yleisin haittaeläinten torjunta-aine Yhdysvalloissa. Sen jälkeen alettiin käyttää yhä enemmän myrkkyjä tai jalostettuja tuotteita. Viime vuosina punaseetrituotteiden suosio on jälleen lähtenyt nousuun, sillä "hellävaraisten" torjuntatapojen kysyntä on lisääntynyt – etenkin Suomessa. Mutta miten ne toimivat?
Lue lisää

Sokeritoukkia sängyssä? Tässä on ratkaisu

Toisinaan sokeritoukkien kaltaiset tuholaiset ovat niin röyhkeitä, että ne valtaavat jopa kodin pyhimmän paikan, sängyn. Monien mielestä mikään ei ole sitä inhottavampaa. Selitämme seuraavaksi, miksi sokeritoukat hakeutuvat sänkyyn ja miten ne voi poistaa sieltä nopeasti ja helposti.
Lue lisää

Sokeritoukkia keittiössä?

Sokeritoukkia esiintyy usein keittiöissä ja kylpyhuoneissa. Jos niitä löytyy muualta, syynä voi olla kosteusvaurio. Haluatko lisätietoja näistä oudosta hyönteisistä ja siitä, miten voit päästä niistä eroon oikeanlaisen siivouksen ja sokeritoukka-ansojen avulla?
Lue lisää

Testi pöllö liikkuvalla päällä

Pöllö on petoeläin, jota sekä pienet linnut että jyrsijät pelkäävät. Pöllön muotoisen linnunpelätin pitäisi teoriassa pelotella lähes kaikki linnut pois. Mutta tehoaako se oikeasti, tottuvatko linnut pöllöön ja milloin on paras aika asettaa pöllö paikalleen?
Lue lisää

Rottia viemäriaukossa – toimi näin

Asiakkaillamme on ollut monesti ongelmia rottien kanssa, jotka tunkeutuvat sisään viemäriputkien kautta. Ongelma tuntuu olevan melko tavallinen. Tässä on joitakin toimenpiteitä, joiden avulla voit estää rottia tunkeutumasta viemäriin. Kerromme myös, kuka on missäkin tilanteessa virallisesti vastuussa rottaongelman ratkaisemisesta.
Lue lisää

Lutikoiden torjunta – näin se onnistuu

Lutikat ovat aina silloin tällöin aiheuttaneet suuria ongelmia Suomen historiassa. Sitten tehokas torjunta DDT:llä (!) hävitti lutikat lähes täysin. Nyt lutikat ovat valitettavasti taas tulossa takaisin. Me kerromme, miten lutikoita torjutaan. Kerromme myös käytännön toimenpiteistä, joista voi olla hyötyä, jos kärsit lutikkaongelmasta.
Lue lisää

Vaatekoiansa – viisi sijoitteluvinkkiä

Vaatekoiansat ovat fiksu tapa ehkäistä koita tai päästä niistä eroon. Hyvän feromonipohjaisen ansan avulla vaatekoit saa pois ilman myrkkyjä tai epämiellyttävää hajua. Mutta miten vaatekoiansaa tulee käyttää ja miten se pitää sijoittaa, jos siitä haluaa kaikki tehot irti?
Lue lisää

Vaatekoin piilopaikat

Onko sinulla ollut ongelmia vaatekoin kanssa ja ihmettelet, mistä ne oikein tulevat? Me kerromme, missä koit piileskelevät luonnossa, miten ne tunkeutuvat talojen sisään ja mistä ne sen jälkeen löytävät piilopaikkoja kotonasi. Kun tiedät vaatekoin kaikki piilopaikat, koiongelmasta on helpompi päästä eroon.
Lue lisää

Gin & Tonic hyttysten torjuntaan

Torjuuko suosittu drinkki Gin & Tonic tosiaankin hyttysiä ja jos torjuu, miten? Me tutustumme kemialliseen puoleen ja selvitämme, miten se toimii. Voimme paljastaa heti, että ginin sijaan nimenomaan tonic-vesi antaa drinkille sen ainutlaatuiset ominaisuudet.
Lue lisää

Näin lutikoita ehkäistään – käytännön vinkkejä

Lutikat pääsevät monesti leviämään kotiin matkan jälkeen. Lutikoiden poistaminen voi viedä todella pitkään, joskus se ei onnistu ollenkaan ja kustannukset voivat nousta 10 000 euroon. Sen vuoksi kannattaa tehdä kaikki mahdollinen lutikoiden pitämiseksi poissa. Me käymme läpi tärkeimmät ennaltaehkäisevät toimenpiteet lutikoita vastaan.
Lue lisää

Miltä lutikat näyttävät?

Monet meistä pelkäävät kuollakseen lutikoita kotona. Ja hyvällä syyllä! Lutikoiden poistaminen on äärimmäisen vaikeaa, ja ne voivat aiheuttaa haittaa pitkän aikaa. Me näytämme viisi tapaa tunnistaa lutikka, jotta sinun ei tarvitse olla turhaan huolissasi.
Lue lisää

Punaseetriöljy sokeritoukkien torjunnassa – toimiiko se?

Meiltä kysytään monesti, torjuuko tai tappaako punaseetriöljy ja punaseetri sokeritoukkia. Monet haluavat myös tietää, miten paljon öljyä tulee tarkalleen ottaen käyttää. Seuraavaksi me vastaamme näihin kysymyksiin ja annamme yleisiä ohjeita annostelusta.
Lue lisää
Copyright © 2024 Stick AB
To top