Suodata postauksen tyyppi
Suodata tuholaiset

Rottia viemäriaukossa – toimi näin

Asiakkaillamme on ollut monesti ongelmia rottien kanssa, jotka tunkeutuvat sisään viemäriputkien kautta. Ongelma tuntuu olevan melko tavallinen. Tässä on joitakin toimenpiteitä, joiden avulla voit estää rottia tunkeutumasta viemäriin. Kerromme myös, kuka on missäkin tilanteessa virallisesti vastuussa rottaongelman ratkaisemisesta.
Lue lisää

Katsotuimmat

Rottien torjunta – kaikki tietämisen arvoinen

|

Näiden viiden vinkin avulla sokeritoukka-ansat toimivat tehokkaasti

|

Uutuus: Goodnature A24 menestys Suomessa

|

Mottlock®-testi: suosittu koiansa

|

Edellinen virkaa

Lutikoiden torjunta – näin se onnistuu

Lutikat ovat aina silloin tällöin aiheuttaneet suuria ongelmia Suomen historiassa. Sitten tehokas torjunta DDT:llä (!) hävitti lutikat lähes täysin. Nyt lutikat ovat valitettavasti taas tulossa takaisin. Me kerromme, miten lutikoita torjutaan. Kerromme myös käytännön toimenpiteistä, joista voi olla hyötyä, jos kärsit lutikkaongelmasta.
Lue lisää

Vaatekoiansa – viisi sijoitteluvinkkiä

Vaatekoiansat ovat fiksu tapa ehkäistä koita tai päästä niistä eroon. Hyvän feromonipohjaisen ansan avulla vaatekoit saa pois ilman myrkkyjä tai epämiellyttävää hajua. Mutta miten vaatekoiansaa tulee käyttää ja miten se pitää sijoittaa, jos siitä haluaa kaikki tehot irti?
Lue lisää

Toimiiko ultraääni hiiriä vastaan?

Monet miettivät, karkottavatko ultraääntä käyttävät hiirenkarkottimet todella hiiriä. Me käymme läpi faktat, tutkimustiedot sekä kuluttajien ja ammattitorjujien kokemukset selvittääksemme, mikä on totta ja mikä ei ultraääntä hyödyntävien hiirenkarkottimien kohdalla.
Lue lisää

Vaatekoin piilopaikat

Onko sinulla ollut ongelmia vaatekoin kanssa ja ihmettelet, mistä ne oikein tulevat? Me kerromme, missä koit piileskelevät luonnossa, miten ne tunkeutuvat talojen sisään ja mistä ne sen jälkeen löytävät piilopaikkoja kotonasi. Kun tiedät vaatekoin kaikki piilopaikat, koiongelmasta on helpompi päästä eroon.
Lue lisää

Gin & Tonic hyttysten torjuntaan

Torjuuko suosittu drinkki Gin & Tonic tosiaankin hyttysiä ja jos torjuu, miten? Me tutustumme kemialliseen puoleen ja selvitämme, miten se toimii. Voimme paljastaa heti, että ginin sijaan nimenomaan tonic-vesi antaa drinkille sen ainutlaatuiset ominaisuudet.
Lue lisää

Näin lutikoita ehkäistään – käytännön vinkkejä

Lutikat pääsevät monesti leviämään kotiin matkan jälkeen. Lutikoiden poistaminen voi viedä todella pitkään, joskus se ei onnistu ollenkaan ja kustannukset voivat nousta 10 000 euroon. Sen vuoksi kannattaa tehdä kaikki mahdollinen lutikoiden pitämiseksi poissa. Me käymme läpi tärkeimmät ennaltaehkäisevät toimenpiteet lutikoita vastaan.
Lue lisää

Miltä lutikat näyttävät?

Monet meistä pelkäävät kuollakseen lutikoita kotona. Ja hyvällä syyllä! Lutikoiden poistaminen on äärimmäisen vaikeaa, ja ne voivat aiheuttaa haittaa pitkän aikaa. Me näytämme viisi tapaa tunnistaa lutikka, jotta sinun ei tarvitse olla turhaan huolissasi.
Lue lisää

Punaseetriöljy sokeritoukkien torjunnassa – toimiiko se?

Meiltä kysytään monesti, torjuuko tai tappaako punaseetriöljy ja punaseetri sokeritoukkia. Monet haluavat myös tietää, miten paljon öljyä tulee tarkalleen ottaen käyttää. Seuraavaksi me vastaamme näihin kysymyksiin ja annamme yleisiä ohjeita annostelusta.
Lue lisää

Lutikat – usein kysyttyjä kysymyksiä (FAQ)

Voinko saada lutikoita kavereilta, joilla on lutikoita? Ovatko lutikoiden puremat vaarallisia? Olemme keränneet tänne hyviä kysymyksiä asiakkailtamme ja vastaamme yleisimpiin lutikoita koskeviin kysymyksiin.
Lue lisää

Hiirten torjunta – toimi näin

Hiiret pilaavat elintarvikkeita ja voivat jyrsiä sähköjohtoja poikki ja aiheuttaa siten tulipaloja. Hiirten torjuminen tarkoittaa hiirten poistamista ympäristöistä, joissa ne aiheuttavat vahinkoja, ennen kaikkea kodeissa ja elintarvikkeiden käsittelyyn tarkoitetuissa paikoissa. Tässä on tietoja siitä, miten hiiriä torjutaan.
Lue lisää

Kyyn siirtäminen turvallisesti

Etkö tiedä, saako kyyn tappaa tai miten kyyn voi siirtää turvallisesti toiseen paikkaan? Me autamme.
Lue lisää

Goodnature A24 sallii rottien ja hiirien myrkyttömän torjunnan

Yhä useampi hiiren- ja rotanmyrkky on kielletty yksityiskäytössä. Lisäksi niiden käyttöä on alettu rajoittaa yhä enemmän ammattikäytössä. Mitä jää jäljelle, jos hiiristä haluaa päästä eroon? Onneksi uudet, fiksut ja ennen kaikkea ympäristöystävälliset ratkaisut ovat valmiina ratkaisemaan ongelman. Yksi niistä on Goodnature A24.
Lue lisää

Victor® Multi-Kill -hiirenloukku testissä: kehittynyt ja tehokas

Victor® Multi-Kill Electronic on mahdollisesti kansainvälisten markkinoiden kehittynein hiirenloukku: se tappaa 100-prosenttisella varmuudella ja sen säiliöön mahtuu 10 hiirtä. Tutustuimme laitteeseen vähän tarkemmin, aina sen huomaamattomasta ulkokuoresta tehokkaaseen sisukseen.
Lue lisää

Punkin poistaminen turvallisesti

On olemassa monia kotikonsteja punkkien poistamiseen, mutta valitettavasti niistä voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä ja ne voivat johtaa jopa vakaviin sairauksiin. Me näytämme, miten punkki poistetaan helposti ja turvallisesti.
Lue lisää
Copyright © 2020 Stick AB
To top