Suodata postauksen tyyppi
Suodata tuholaiset

Muurahaiset: äärimmäinen opas

Muurahaiset voivat rakentaa käytäviä ihmisten koteihin, ja suurin osa ihmisistä ei halua jakaa kotiaan muurahaisten kanssa. Olemme keränneet tänne kaiken tietämisen arvoisen muurahaisista. Muurahaisoppaassa käydään läpi eri muurahaislajit, syyt sille, miksi ne hakeutuvat talojen sisään, tavat paikallistaa muurahaispesiä ja tietenkin tavat torjua muurahaisia.
Lue lisää

Katsotuimmat


Edellinen virkaa

Lutikat: äärimmäinen opas

Lutikat ovat suuri ongelma monissa maissa. Valitettavasti ne ovat yleistymässä myös Suomessa. Niistä on vaikea päästä eroon ja ne aiheuttavat kutisevia puremia, stressiä ja univaikeuksia. Me näytämme, miten lutikoilta suojaudutaan ja miten lutikkaongelma poistetaan.
Lue lisää

Linnut: äärimmäinen opas

Monenlaiset linnut viihtyvät ihmisten rakennelmien lähellä. Niiden ääni voi häiritä unta tai työntekoa ja niiden jätökset voivat liata talot, ulkokalusteet, veneet ja autot. Pahimmassa tapauksessa ne voivat levittää tauteja. Oppaamme kertoo, miten lintuongelmasta pääsee eroon.​
Lue lisää

Rotat: äärimmäinen opas

Rotat viihtyvät erinomaisesti ihmisten luomissa ympäristöissä. Ihmisten roskien seassa on paljon ravintoa, ja jätevesiputket sekä talojen ympärillä olevat piilopaikat tarjoavat suojaa ja hyvän asuinpaikan. Rotat lisääntyvät nopeasti. Yksi ainoa naaras voi synnyttää 100 rotanpoikasta yhdessä vuodessa. Oppaamme osoittaa, miten rotista voi päästä eroon.
Lue lisää

Koit: äärimmäinen opas

Vaatekomeroon pesiytyneet vaatekoit havaitsee useimmiten, kun komerosta otetussa vaatteessa on outoja reikiä. Olemme keränneet tänne kaiken tietämisen arvoisen koiperhosista. Oppaassa kerrotaan koin toukista ja koiperhosista, sen määrittämisestä, onko reikä koin aiheuttama vai ei, sekä tietenkin koiden torjunnasta.
Lue lisää

Voiko haittaeläimiä torjua ekologisesti?

Biologiset ja ekologiset vaihtoehdot ovat yhä tärkeämpiä. Niiden avulla me voimme suojella ympäristöä, lapsia ja kotieläimiä. Mutta voiko koita, muurahaisia, etanoita ja muita haittaeläimiä torjua tehokkaasti ilman kemikaaleja?
Lue lisää

Hiiret: äärimmäinen opas

Hiiret hakeutuvat talvisin usein taloihin ja kesämökkeihin etsiessään ravintoa ja lämpöä. Parhaassa tapauksessa se ei johda muuhun kuin hiiren jätösten siivoamiseen, mutta hiiret voivat aiheuttaa myös aineellisia vahinkoja. Ne voivat esimerkiksi järsiä sähköjohtoja poikki, mikä voi pahimmassa tapauksessa johtaa tulipaloon. Hiirioppaassamme on kerrottu, miten estät hiiriä pääsemästä sisään ja miten hiiriä voi torjua pitkäkestoisesti.​
Lue lisää
Copyright © 2024 Stick AB
To top