Suodata postauksen tyyppi
Suodata tuholaiset

Punaseetriöljy sokeritoukkien torjunnassa – toimiiko se?

Meiltä kysytään monesti, torjuuko tai tappaako punaseetriöljy ja punaseetri sokeritoukkia. Monet haluavat myös tietää, miten paljon öljyä tulee tarkalleen ottaen käyttää. Seuraavaksi me vastaamme näihin kysymyksiin ja annamme yleisiä ohjeita annostelusta.
Lue lisää

Katsotuimmat


Edellinen virkaa

Lutikat – usein kysyttyjä kysymyksiä (FAQ)

Voinko saada lutikoita kavereilta, joilla on lutikoita? Ovatko lutikoiden puremat vaarallisia? Olemme keränneet tänne hyviä kysymyksiä asiakkailtamme ja vastaamme yleisimpiin lutikoita koskeviin kysymyksiin.
Lue lisää

Hiirten torjunta – toimi näin

Hiiret pilaavat elintarvikkeita ja voivat jyrsiä sähköjohtoja poikki ja aiheuttaa siten tulipaloja. Hiirten torjuminen tarkoittaa hiirten poistamista ympäristöistä, joissa ne aiheuttavat vahinkoja, ennen kaikkea kodeissa ja elintarvikkeiden käsittelyyn tarkoitetuissa paikoissa. Tässä on tietoja siitä, miten hiiriä torjutaan.
Lue lisää

Kyyn siirtäminen turvallisesti

Etkö tiedä, saako kyyn tappaa tai miten kyyn voi siirtää turvallisesti toiseen paikkaan? Me autamme.
Lue lisää

Goodnature A24 sallii rottien ja hiirien myrkyttömän torjunnan

Yhä useampi hiiren- ja rotanmyrkky on kielletty yksityiskäytössä. Lisäksi niiden käyttöä on alettu rajoittaa yhä enemmän ammattikäytössä. Mitä jää jäljelle, jos hiiristä haluaa päästä eroon? Onneksi uudet, fiksut ja ennen kaikkea ympäristöystävälliset ratkaisut ovat valmiina ratkaisemaan ongelman. Yksi niistä on Goodnature A24.
Lue lisää

Victor® Multi-Kill -hiirenloukku testissä: kehittynyt ja tehokas

Victor® Multi-Kill Electronic on mahdollisesti kansainvälisten markkinoiden kehittynein hiirenloukku: se tappaa 100-prosenttisella varmuudella ja sen säiliöön mahtuu 10 hiirtä. Tutustuimme laitteeseen vähän tarkemmin, aina sen huomaamattomasta ulkokuoresta tehokkaaseen sisukseen.
Lue lisää

Punkin poistaminen turvallisesti

On olemassa monia kotikonsteja punkkien poistamiseen, mutta valitettavasti niistä voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä ja ne voivat johtaa jopa vakaviin sairauksiin. Me näytämme, miten punkki poistetaan helposti ja turvallisesti.
Lue lisää

Rottien torjunta – kaikki tietämisen arvoinen

Rotat elävät ihmisten rinnalla, levittävät sairauksia ja tuhoavat omaisuutta. Rottien torjunta tarkoittaa rottien poistamista paikoista, joissa ne aiheuttavat tuhoa, aina elintarvikkeiden käsittelylaitoksista koteihin. Me käsittelemme modernin rottien torjunnan kaikki osa-alueet ja kerromme, mitä sinä itse voit tehdä.
Lue lisää

Näiden viiden vinkin avulla sokeritoukka-ansat toimivat tehokkaasti

Olet ehkä kuullutkin jo, että sokeritoukka-ansat ovat fiksu tapa päästä eroon sokeritoukista. Asia on juuri niin! Tässä on muutamia vinkkejä siitä, miten sokeritoukka-ansoja käytetään niin tehokkaasti kuin mahdollista.
Lue lisää

Uutuus: Goodnature A24 menestys Suomessa

Fiksu ja palkittu Goodnature® A24 on niittänyt menestystä Suomessa! Tuote on kestävä, myrkytön ja täysin automaattinen. Toisin sanoen se on helppo ja pitkävaikutteinen tapa torjua rottia ja hiiriä.
Lue lisää

Punaseetriöljy suuressa laboratoriotestissä

Punaseetriöljy karkottaa haittaeläimiä. Mutta miten? Me otamme siitä selvää. Testaamme laboratoriossa Ruotsin markkinoiden viittä johtavaa punaseetriöljyä saadaksemme selville, mikä niistä on paras. Katso, mitä punaseetriöljytestissämme kävi!
Lue lisää

Valepeltoetanat: äärimmäinen opas

Valepeltoetana on pelätyn tappajaetanan kaukainen sukulainen. Se on lähes yhtä suuri puutarhojen ja ennen kaikkea viljelysten ja maataouden tuholainen. Valepeltoetana voi syödä niin koriste- kuin viljelykasveja. Etenkin syksyllä niitä voi olla todella paljon. Me näytämme, miten etanoiden määrää voi vähentää.
Lue lisää

Mottlock®-testi: suosittu koiansa

Mottlock on Ruotsin suosituin ja luultavasti myydyin koiansa. Huolimatta siitä, että se on huomattavasti monia yksinkertaisempia ansoja kalliimpi. Onko Mottlock-ansa niin hyvä kuin asiakkaat luulevat, ja jos on, miksi?​
Lue lisää

Punaseetriöljy – usein kysyttyjä kysymyksiä (FAQ)

Myydäänkö punaseetriöljyä apteekissa tai elintarvikekaupassa? Eikö punaseetriöljyn pitäisi olla punaista? Olemme keränneet tänne asiakkaiden esittämiä hyviä kysymyksiä. Lue vastaukset ja opi lisää punaseetriöljystä!
Lue lisää

Turkiskuoriaiset: äärimmäinen opas

Englanniksi turkiskuoriaisia kutsutaan nimellä "carpet beetle" – luultavaksi siksi, että asuntoon päädyttyään käy mielellään mattojen kimppuun. Turkiskuoriaiset syövät myös vaatteita ja joissakin tapauksissa huonekaluja. Onneksi turkiskuoriaiset lisääntyvät vain kerran vuodessa, keväällä. Toisin sanoen turkiskuoriaisista on suhteellisen helppo päästä eroon, jos tietää, mitä tekee. Ja me kerromme, miten sinun tulee toimia.
Lue lisää

Kauriit: äärimmäinen opas

Kauriit hakeutuvat herkästi asuinalueille ja pihoihin ravintoa etsiessään. Helposti saavutettavat versot ovat kauriiden mieliruokaa ja kauris on ruokansa suhteen vaatelias. Me osoitamme, miten pihalla olevista kauriista pääsee eroon.
Lue lisää
Copyright © 2024 Stick AB
To top