Victor® Multi-Kill -hiirenloukku testissä: kehittynyt ja tehokas

Victor Multi-Kill -hiirenloukku

Victor® Multi-Kill Electronic on mahdollisesti kansainvälisten markkinoiden kehittynein hiirenloukku: se tappaa 100-prosenttisella varmuudella ja sen säiliöön mahtuu 10 hiirtä. Tutustuimme laitteeseen vähän tarkemmin, aina sen huomaamattomasta ulkokuoresta tehokkaaseen sisukseen.

 

Jos et halua taloosi myrkkyjä, jotka voivat vahingoittaa lapsia, eläimiä tai luontoa, sinun kannattaa harkita sähköisen hiirenloukun hankkimista. Niiden joukossa Victor® Multi-Kill Electronic -hiirenloukkua on kovanaama, joka saa taatusti homman hoidettua. 

 

Kehittyneitä toimintoja

Seuraavana on kerrottu loukun tärkeimmät toiminnot ja toimintatavat:

  1. Syötti: valmistaja suosittelee maapähkinävoita, mutta monet käyttäjät ovat sitä mieltä, että myös muu paljon proteiinia sisältävä ravinto, kuten juusto, pekoni ja kissanruoka, toimii ihan yhtä hyvin.
  2. Sähköisku: tappaa hiiren nopeasti ja inhimillisesti kolme sekuntia kestävällä voimakkaalla sähköiskulla.
  3. Saalissäiliö: Hiiren jäädessä loukkuun saaliskammio pyörähtää ja hiiri päätyy piilossa olevaan kammioon, johon mahtuu noin kymmenen hiirtä. Sen jälkeen kammio pyörähtää takaisin alkuasentoon.
  4. Osoitin: kun saalissäiliö on täynnä ja valmiina tyhjennettäväksi, ansaan syttyy keltainen valo.
  5. Hygieeninen tyhjennys: saalissäiliö on helppo vetää irti ansasta ja tyhjentää suoraan roskikseen.  
  6. Turvallisuus: kun kammion kansi avataan, virransyöttö keskeytyy, mikä vähentää käyttäjien, lasten tai lemmikkien loukkaantumisen riskiä.

 

Muutamia huomioon otettavia asioita

Jotta Victor® Multi-Kill Electronic -hiirenloukkua toimii niin hyvin kuin mahdollista, se on asetettava sopivaan paikkaan. Kun olet määrittänyt hiirten liikkumapaikat, aseta ansa seinälle pitkä puoli seinää vasten. Tutustu oppaaseemme ja "Hiiriongelman havaitseminen” .osioon – siellä on vinkkejä, joista voi olla apua hiiripolkujen paikallistamisessa.

Ansa on esillä ja hiiret voivat vahingoittaa ansaa. Muista siksi varmistaa säännöllisesti, että ansa on viritetty – jos ansassa on syöttiä mutta paristojen tyhjentymisen vuoksi sitä ei ole viritetty, hiiret voivat tunkeutua ansaan ja vaurioittaa sitä.

Ansan valmistelun yhteydessä on tärkeää, että syöttiin ei jää ihmisen tuoksua (tai ansaan ylipäätään, sillä silloin hiiret voivat esimerkiksi alkaa syödä ansan seinää, mikä ei ole niin hauskaa). Aseta syötti ansaan käsineet käsissä esimerkiksi lusikan tai vanupuikon avulla.

Paristojen virta kestää pitkään. Valmistajan mukaan ansalla voidaan pyydystää jopa 150 hiirtä ennen kuin punainen vilkkuva valo osoittaa, että paristot on vaihdettava. Valmistaja on valitettavasti testannut ansaa kuitenkin tavanomaista paremmilla paristoilla, oman ja asiakkaidemme kokemuksen mukaan paristoista alkaa loppua virta mainittua saalismäärää aiemmin.

Katso lyhyt video, joka osoittaa, miten Victor® Multi-Kill Electronic -hiirenloukkua käytetään.

 

Hygieeninen ja helppokäyttöinen

Saalisäiliön voi tyhjentää helposti vetämällä säiliön ulos ja kaatamalla sen sisällön suoraan jätepussiin. Toisin sanoen saalista ei tarvitse koskea tai nähdä. Koska ansa tappaa yksinomaan sähköiskulla, se ei myöskään aiheuta veriroiskeita tai tahmaa, joka olisi puhdistettava – saalissäiliön voi yksinkertaisesti vain asettaa uudelleen paikoilleen, minkä jälkeen hiirenloukun voi taas virittää.

 

Arvosana

Vaikutuimme suuresti ansasta, etenkin siitä, että sitä ei tarvitse tyhjentää jokaisen säiliön tyhjennyksen jälkeen. Se nimittäin voi olla epäkäytännöllistä, jos ansa on sijoitettu vaikeapääsyiseen paikkaan tai vaikka esimerkiksi mökille. Katsoimme myös, mitä mieltä muut ovat ansasta. Huomasimme, että se on saanut yleisesti ottaen positiivisia arvioita Amazonissa (UK) – 171 asiakasarviosta 40 % antoi tuotteelle 5/5 tähteä.

Hinta vaikutti olevan se asia, joka veti monen kohdalla arvosanaa alaspäin. Yksinkertaisemmat ansat ilman monia eri toimintoja ovat yleisesti ottaen saaneet asiakkailta parempia arvosanoja. Jousimekanismiloukut tai yksinkertaiset sähköiskuansat edellyttävät enemmän työtä käyttäjältä, mutta toisaalta ne ovat halvempia.

Neuvomme siis miettimään omaa tilannettasi. Arvostatko suuren automaatioasteen ja jopa 10 hiirelle riittävän saalisäiliön mukanaan tuomaa kätevyyttä? Jos tarvitset ansaa, jossa ei ole tehty kompromisseja, joka sisältää periaatteessa kaiken ja joka toimii myös ammattikäytössä, olet löytänyt etsimäsi.

 

Liittyviä tuotteita
Copyright © 2024 Stick AB
To top