Yleiskäyttöinen Biobasis®-hyönteisteippi, 10 m

Huomaamaton ja myrkytön teippi ryömivien hyönteisten nappaamiseen
Yleiskäyttöinen Biobasis®-hyönteisteippi, 10 m
€7
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus

Yleiskäyttöinen kaksipuolinen hyönteisteippi on suunniteltu kiinnitettäväksi lattioihin, mattoihin, sänkyihin tai muihin huonekaluihin. Se:

  • Nappaa ryömivät hyönteiset tehokkaasti
  • On huomaamaton ja myrkytön
  • Kestää käytössä noin 8 viikkoa

Näin yleiskäyttöinen hyönteisteippi toimii

Teipin tahmean taustapuolen ansiosta sen voi kiinnittää haluttuun alustaan, kun taas yläpuolen liima nappaa tehokkaasti kaikki teipin yli kulkevat ryömivät hyönteiset. Käytä hyönteisteippiä esimerkiksi turkiskuoriaisten, lutikoiden, sokeritoukkien, torakoiden tai elintarvikkeita pilaavien tuhohyönteisten, kuten riisihäröjen, jauhopukkien tai keittiökoisien, pyydystämiseen.

Hyönteisteippi ei sisällä myrkkyjä tai houkuttimia, vaan sen teho perustuu yksinomaan siihen, että hyönteiset kulkevat teipin yli ja tarttuvat sen liimaan. Siksi se sopii hyvin tiloihin, joissa ei haluta käyttää voimakkaita valmisteita, kuten makuuhuoneisiin, märkätiloihin, keittiöön ja ruokakomeroon.

Teippi asetetaan niin, että se muodostaa esteen, jonka yli hyönteiset kulkevat, esim. sängyn ympärille, sängynjalkojen ympärille, huoneen päästä päähän, jalkalistan vierustalle tai vaatekaapin viereen. Voidaan käyttää myös yhdessä muiden torjuntatapojen kanssa, esim. piimaan pitämiseksi paikallaan sängyn ympärillä.

Teipin leveys on 35 mm ja pituus 10 metriä. Teipin liiman viskositeetti (tahmaisuus) on hyvä huoneenlämmössä +/- 10 °C. Tuote tarttuu hyvin sekä koviin että pehmeisiin pintoihin. Siinä on vahvaa liimaa, johon myös suuret hyönteiset tarttuvat kiinni. Sen ansiosta teippi sopii niin lutikoiden kuin myös turkiskuoriaisten ja torakoiden torjuntaan.

Yleiskäyttöisen hyönteisteipin käyttö

Teipin asentaminen on helppoa ja nopeaa:

  1. Valitse suojattava paikka tai käytä teippiä tuhoeläinten kulkemisen estämiseen.
  2. Vältä teipin kiinnittämistä imukykyisille, herkille, kosteille tai pölyisille pinnoille. Puhdista alusta aina ennen asentamista. 
  3. Kiinnitä teippi rullaamalla sitä auki ja kiinnittämällä alustaan pikkuhiljaa.  Kun teippi on paikallaan, paina kevyesti teipin suojakalvoa varmistaaksesi, että se kiinnittyy hyvin alustaan. Poista sitten teipin suojakalvo.
  4. Teippi kestää käytössä noin 8 viikon ajan. Pöly ja muut hiukkaset voivat kuitenkin heikentää sen tehoa ajan myötä. Suosittelemme siksi siivoamaan huoneen erityisen usein käyttöaikana liiman kestävyyden maksimoimiseksi.
  5. Huomaa, että teippiä ei saa jättää paikalleen pitkäksi aikaa, sillä se voi aiheuttaa värimuutoksia alustassa. Mahdolliset liimajäämät voidaan poistaa mineraalitärpätillä.

HUOM. Teippi voi vahingoittaa herkkiä materiaaleja (esim. tapetteja). Puukuidut tai mattojen kuidut voivat tarttua teippiin, mikä voi vaikuttaa haitallisesti alustaan. Testaa ensin pienellä piilossa olevalla pinnalla sen varmistamiseksi, että teippi ei vaurioita alustaa.

Teippi ei ole vaarallinen lapsille tai lemmikeille, mutta liimaa voi olla vaikea poistaa hiuksista tai turkista. Siksi on suositeltavaa, että pienet lapset ja lemmikkieläimet eivät liiku alueella, johon teippiä on kiinnitetty.

1 x yleiskäyttöinen Biobasis®-hyönteisteippi, 10 m (mitat: 35 mm x 10 m)
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top