Nemaslug® sukkulamadot 100 m2

Täysin biologinen ja pitkäkestoinen valmiste tappajaetanoiden ja peltoetanoiden torjuntaan

Sukkulamatoja sisältävä Nemaslug on helppokäyttöinen ja myrkytön torjuntavalmiste tappajaetanoita vastaan.  Sukkulamadot ovat mikroskooppisen pieniä matoja, jotka hakevat etanoita ja tartuttavat niihin bakteereja. Nemaslug-sukkulamatovalmisteen edut:

·      Tehokas, biologinen ja myrkytön

·      Pitkäkestoinen vaikutus tappajaetanoita ja peltoetanoita vastaan

·      Voidaan käyttää luonnonmukaisessa viljelyssä

Tuotteen toiminta

Nemaslug® sisältää sukkulamatoja (Phasmarhabditis hermaphrodita). Kyseessä on mikro-organismi/mato,  joka nesteeseen sekoitettuna levitetään maaperään, missä se etsii ja tappaa etanoita - tehokkaasti, biologisesti ja myrkyttömästi. Sukkulamatojen määrä maaperässä vähenee ajan myötä, mutta Nemaslug antaa täyden suojan noin  6 viikossa 100 m2alueella.

Nemaslug® on Ruotsin ympäristöviraston hyväksymä biologinen torjuntavalmiste, joka on vaaraton kasveille ja eläimille. Se soveltuu myös luonnonmukaiseen viljelyyn.


https://lh5.googleusercontent.com/ipGQkpkbT9mq9meySXSLnIUlTDFPMSCyb77WUcj6j9Zz06WhqaQevsl8c75GsnH491q02cony6D6jVJ01ttcdbsyDgeengzK4dcQqTE691teNHAP5l4LzCksdLoMA32M4oPf0BcwVinkkejä:

  1. Aloita käsittely varhain keväällä (maalis/huhti/toukokuussa). Teho on paras ennen kuin etanat ehtivät munia.
  2. Käsittele alue mieluummin sadesäällä - tai kastele maa ennen ja jälkeen käsittelyä.
  3. Jätä kuolleet, infektoituneet etanat paikalleen. Silloin suuremmat etanat, jotka eivät ole saaneet tartuntaa, syövät kuolleet etanat ja infektoituvat.
  4. Koko puutarhaa ei ole tarpeen käsitellä. Levitä valmistetta maahan niihin paikkoihin, joissa etanoita esiintyy. 

Kausikäsittely

Sukkulamatojen paras teho saavutetaan koko kauden kestävän 18 viikon käsittelyjakson aikana, jolloin käsittely tapahtuu kolmessa vaiheessa (kuuden viikon välein).Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Voit Shop etusivulle »

Sivukartta »
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top