Nematod S™ 100 m2 tappajaetanoiden torjuntaan

Tappajaetanoiden biologinen torjuntavalmiste, jolla on erityisen pitkä säilyvyys.

Sukkulamatoja sisältävä Nematod S on helppokäyttöinen, kustannustehokas ja myrkytön torjuntavalmiste tappajaetanoita vastaan. Sukkulamadot ovat mikroskooppisen pieniä matoja, jotka hakevat etanoita ja tartuttavat niihin bakteereja. Nematod S -valmisteen edut:

 • Tehokas, biologinen ja myrkytön
 • Erityisen pitkä säilyvyys. 
 • Voidaan käyttää luonnonmukaisessa viljelyssä​

Tuotteen toiminta

Nematod S™ sisältää Phasmarhabidis hermaphrodita -sukkulamatoja (samoja kuin Nemaslug® -valmisteessa). Ne ovat mikroskooppisen pieniä, halkaisijaltaan pyöreitä matoja, jotka nesteeseen sekoitettuna levitetään maaperään, missä ne hakeutuvat etanoiden sisään ja tappavat ne. Nematod S tarjoaa täyden suojan noin 6 viikossa 100 m2alueella (sisältää noin 33 miljoonaa sukkulamatoa)

Phasmarhabidis hermaphrodita -sukkulamato on Ruotsin ympäristöviraston hyväksymä biologinen torjuntavalmiste, joka on vaaraton kasveille ja eläimille. Se soveltuu myös luonnonmukaiseen viljelyyn.

Nematod S:llä on erityisen pitkä säilyvyys. Avaamattomassa pakkauksessa olevan valmisteen säilyvyys on 8 viikkoa valmistuspäivämäärästä. Toimitushetkestä asiakkaalle toimitettuna säilyvyys on noin 4-7 viikkoa. Kun sukkulamadot otetaan käyttöön ja ne ”herätetään”, ne toimivat noin 6 viikkoa maaperässä.


https://lh3.googleusercontent.com/2I77PbMVXniIiBHF8DqDskKnD22OJSze2M6hxQYBz7ILg46KT3ewiy0oSmX8cuPUTxV9sZkRXuDNFcShv_G6qhPTFtLctV3k_RZv8fVZbrQX4OQI-argoCEwMSFDo4sG3W4HyqoFVinkkejä:

 1. Aloita käsittely varhain keväällä (maalis/huhti/toukokuussa), kun maan lämpötila on 5°C. Teho on paras ennen kuin etanat ehtivät munia.
 2. Käsittele valmistetta erityisesti kostealla säällä, jolloin etanat aktiivisimmillaan ja sukkulamadot hakeutuvat paremmin maahan ja liikkuvat helpommin.
 3. Kuivalla säällä  kastele maa ennen ja jälkeen sukkulamatokäsittelyä.
 4. Vältä käsittelyä auringon paahteessa, valitse mieluummin pilvinen sää tai ilta.
 5. Jätä kuolleet, infektoituneet etanat paikalleen. Silloin suuremmat etanat, jotka eivät ole saaneet tartuntaa, syövät kuolleet etanat ja infektoituvat.
 6. Koko puutarhaa ei ole tarpeen käsitellä. Levitä valmistetta maahan niihin paikkoihin, joissa etanoita esiintyy ja jotka erityisesti haluat suojata

Osto- ja toimitusehdot

Tuotetta koskevat erityiset ostoehdot, sillä sukkulamadot ovat eläviä organismeja, jotka ovat tuore- ja kylmätuotteita. Katsoerityisehdot.


Toimi näin

 1. Nematod S™ sukkulamadot toimitetaan jauheena, joka sekoitetaan veteen alla olevan ohjeen mukaisesti 
 2. Sekoita veteen ja levitä liuos (käytä mieluummin sihdillä varustettua kastelukannua).
 3. Sukkulamadot painuvat maahan ja vaikuttavat noin 6 viikkoa. Älä kerää pois kuolleita / tartunnan saaneita tappajaetanoita. Muut tappajaetanat syövät ne ja saavat puolestaan tartunnan.
 4. Ei odotusaikaa käsittelyn jälkeen, riittää kun huuhdot vihannekset ja maustekasvit ennen käyttöä.

Liuoksen laimennus:

 1. Kaada 8 litraa puhdasta vettä karkealla sihdillä varustettuun kastelukannuun
 2. Lisää noin 1/9 pakkauksen sisällöstä ja sekoita huolellisesti (yksi pakkaus riittää noin 9 kastelukannulliseen).
 3. Käsittele maa suoraan liuoksella
 4. Koko pakkaus on käytettävä kerralla eikä sekoitettua liuosta voi säilyttää

https://lh5.googleusercontent.com/E7nWE0XTIcodnUInWJGDh16B4VXT8mqezRdP6gkQpqUUag_FT_bVYKHnVnMbTHbSfC8d7kMx8gAkXOWaP6zrv8LUmLsy1rQ4sj9i9hvUaMLfCdACNkZ_HiIcvvITlm98YledY-w4Säilytys & käsittely 

 • Avaamaton pakkaus säilyy noin 5-7 viikkoa jääkaapissa 8-12 asteessa.
 • Käytä koko pakkaus kerralla ja ennen pakkaukseen merkittyä viimeistä käyttöpäivää.
 • Toimitetaan erikoiskuljetuksena muutamassa päivässä kylmäketjun varmistamiseksi ja tuotteen saamiseksi mahdollisimman nopeasti  asiakkaalle.
 • Sukkulamadot kuolevat, jos ne pääsevät kuivumaan (esim. suorassa auringonvalossa yli 30°C) tai alle nollan asteen lämpötilassa.
 • Odota tilauksen kanssa, jos luvassa on pysyvää korkeapainetta paikassa, jossa haluat käyttää sukkulamatoja.
 • Käsittely voidaan aloittaa heti kun maaperän lämpötila on +5º C.
 • Sukkulamadot viihtyvät kosteassa maassa ja toimivat yhtä hyvin myös sadesäällä.

 Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Voit Shop etusivulle »

Sivukartta »
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top