MotMus-kippiansa hiirten torjuntaan

Kippiansa on turvallinen ja hygieeninen tapa pyydystää hiiriä elävänä
MotMus-kippiansa hiirten torjuntaan
€4.80
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus

MotMus-kippiansa hiirten torjuntaan on yksinkertainen ja tehokas tapa pyydystää hiiriä elävänä. Ansan tyhjentäminen on helppoa ja hygieenistä ilman, että hiiriin tarvitsee koskea. Ominaisuudet:

  • Helppokäyttöinen.
  • Pitkä käyttöaika.
  • Hygieeninen ja joustava.

 

Tuotteen toiminta:

MotMus-ansaan asetetaan syötiksi erityistä syöttiainetta, maapähkinävoita, pekonia tai muuta hiiriä houkuttelevaa ainetta. Kun hiiri astuu ansaan, ansa kippaa, kansi menee kiinni ja hiiri jää loukkuun. Sen jälkeen ansa tyhjennetään joko päästämällä hiiri luontoon (kauas pyydystämispaikasta) tai tappamalla saalis inhimillisellä tavalla.

Ansa on turvallinen lapsille ja lemmikeille, sillä se ei sisällä myrkkyjä eikä liikkuvia osia, jotka voisivat aiheuttaa loukkaantumisen.

HUOM.: Ruotsissa Ruotsin luonnonsuojeluvirasto edellyttää, että elävänä pyytävät ansat tarkastetaan ja tyhjennetään joka 5. tunti. Sillä pyritään vähentämään saaliseläimen kokemaa stressiä ja kärsimystä.  

 

Toimi näin:

Käytä käsineitä ansaa käsitellessäsi, jotta siihen ei jää hajujälkiä. Aseta ansaan syötti. Sijoita ansa sopivaan paikkaan (seinän vierustalle / hiiripolulle). Tarkista ansa joka 5. tunti ja tyhjennä tarvittaessa. Aseta ansaan uusi syötti ja puhdista tarvittaessa.


 Vinkki: kaksi selkäpuolet vastakkain olevaa ansaa sisäänkäyntiaukot eri suuntiin ovat tehokkain tapa pyydystää hiiriä.


  

Mitat: 

KorkeusLeveysSyvyysPaino
54 mm42 mm168 mm41 g
1 x hiiriä elävänä pyydystävä MotMus-kippiansa
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top