TheVault® Multi-Kill -hiirenloukku

Kehittynyt, tehokas ja turvallinen. Saalisosoitin ja säiliö 10 hiirelle
TheVault® Multi-Kill -hiirenloukku
€119
Sähköinen TheVault® Multi X -hiirenloukku Multi X -hiirenloukku
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus

TheVault Multi X on automaattinen sähköinen hiirenloukku, jonka säiliöön mahtuu 10 hiirtä kerrallaan. Loukku toimii joko paristoilla tai verkkovirralla (virtajohto saatavana lisävarusteena), mikä tekee sijoittamisesta joustavaa. Multi X:n ominaisuudet:

 • Tappaa kaikki hiiret inhimillisesti  
 • 10 hiirtä kerralla ja yli 100 hiirtä paristosarjaa kohden
 • Turvallinen lapsille ja kotieläimille

Tuotteen toiminta

Multi X on luultavasti kehittynein ja tehokkain sähköinen loukku säiliöllä, johon mahtuu monta hiirtä. Hiiret hakeutuvat loukkuun houkuttimen perässä ja kuolevat siellä nopeasti ja inhimillisesti voimakkaiden sähköiskujen vaikutuksesta. Loukun lattia liukuu sivulle ja siirtää hiiren saalissäiliöön, johon mahtuu noin 10 hiirtä. 

Kun saalissäiliö on täynnä, loukku ilmoittaa siitä ääni- ja valomerkillä. Yksi paristosarja riittää noin 150 hiirelle, mutta loukkua voi käyttää myös verkkovirralla lisävarusteena saatavan virtasovittimen avulla.

Loukku on sopivien mittojensa ansiosta turvallinen lapsille ja kotieläimille. Älykkäät turvakytkimet katkaisevat virran, jos loukku avataan.

Vertaile TheVault Multi X- ja Victor Multi-kill -tuotteita.


 Tärkeää tuotetietoa: 

 1. Tuotetta ei ole tarkoitettu käytettäväksi alle 12 asteessa tai ulkona, sillä se voi aiheuttaa oikosulun ja rikkoa tuotteen.
 2. Tuotetta ei saa sijoittaa lasten tai lemmikkien ulottuville. 
 3. Varmista ennen loukun asettamista, että osoitin osoittaa sen olevan kytketty päälle. Pidä loukkua jatkuvasti silmällä. Hiiret voivat jyrsiä rikki loukun, jossa on syötti mutta jota ei ole kytketty päälle. 
 4. Aseta syöttiä säästeliäästi ohjeiden mukaan ja pyri olemaan jättämättä syöttijäänteitä loukun päälle. Loukun päällä oleva syötti voi johtaa siihen, että hiiret pureskelevat tärkeitä osia rikki.

Lue aina tuotteen käyttöohjeet ennen käyttöä. Emme hyväksy reklamaatioita, joissa käyttö tai käsittely on edesauttanut loukun vahingoittumista. 

Virtajohto ja paristot eivät sisälly toimitukseen.


Toimi näin

Loukun avaaminen ja sulkeminen: Aloita jakamalla loukku kahteen osaan liu'uttamalla loukun yläosaa kohti lyhyttä sivua, jossa ON/OFF-painike on. Kun yläosa irtoaa, nosta se suoraan ylös. Kokoa toimimalla päinvastaisessa järjestyksessä 

Paristojen asentaminen: Avaa paristolokeron kansi painamalla salpaa loukkua kohti. Aseta lokeroon 4 C-paristoa (LR14). HUOM! Virtasovitinta ja paristoja ei voi käyttää samanaikaisesti.

Loukun käyttö:

 1. Vedä syöttiastia ulos ja levitä pieni määrä houkuttelevaa ja tahmeaa syöttiä säiliön keskelle.
 2. Aseta loukku sisätiloihin seinän viereen paikkaan, jossa hiiret liikkuvat usein.
 3. Aktivoi loukku asettamalla ON/OFF-painike ON-asentoon. Loukku ilmoittaa käynnistymisen onnistumisesta pitkällä vihreällä valomerkillä, jonka jälkeen kuuluu kaksi äänimerkkiä. Sen jälkeen loukku siirtyy viritettyyn valmiustilaan ja punainen valo alkaa vilkkua joka toinen sekunti. HUOM! On tärkeää, että loukku viritetään oikein. Hiiret voivat vahingoittaa virittämätöntä loukkua, jossa on syöttiä.
 4. Saalissäiliön täyttymisestä ilmoitetaan neljällä äänimerkillä ja punaisella/vihreällä valomerkillä. Tyhjennä loukku vetämällä saalissäiliö ulos ja heittämällä sen sisältö roskiin. 
 5. Puhdista loukku jokaisen tyhjennyksen jälkeen tai tarpeen mukaan. Sammuta aina loukku ja ota paristot pois puhdistuksen ajaksi. Yläosa voidaan huuhdella vedellä, kun taas alaosa, jossa on elektroniikkaa, tulee ainoastaan pyyhkiä puhtaaksi hieman kostealla liinalla tai harjattava. Varmista, että loukku on täysin kuiva ennen sen ottamista takaisin käyttöön.

Vinkki: Käytä käsineitä loukkua käsitellessäsi, jotta siihen ei jää hiiriä mahdollisesti karkottavia hajujälkiä. Loukussa on kädensija, joka helpottaa sen siirtämistä ilman tarpeetonta kontaktia ja hajujälkien jättämistä.

 Mitat: Korkeus 262 mm, leveys 122 mm, korkeus 132 mm. 

Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top