Sähköinen TheVault®-hiirenloukku

Tehokas sähköinen hiirenloukku saalisosoittimella sekä hygieenisellä tyhjennys- ja puhdistusmahdollisuudella
Sähköinen TheVault®-hiirenloukku
€39.90
TheVault hiirenloukku TheVault hiirenloukku open TheVault hiirenloukku box TheVault hiirenloukku overview
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus

Turvallinen ja tehokas sähköinen hiirenloukku. Sähköinen TheVault®-hiirenloukku tappaa saaliinsa nopeasti ja kärsimystä tuottamatta voimakkaalla sähköiskulla. Hiirenloukku tarjoaa seuraavat edut:

 • Inhimillistä ja hygieenistä hiirten torjuntaa.
 • Joustava, joko paristot tai pistorasia.
 • Turvallinen ihmisille ja kotieläimille.

Tuotteen toiminta:

Hiiret hakeutuvat loukussa olevan houkuttimen ääreen, jolloin ne saavat voimakkaita sähköiskuja, jotka tappavat eläimen nopeasti ja varmasti. Kun hiiri on jäänyt loukkuun, loukun voi tyhjentää hygieenisesti ilman eläimeen koskemista.

Loukun saaliskammion voi irrottaa elektroniikasta, minkä jälkeen sen voi puhdistaa helposti juoksevan veden alla. Siten sinun ei tarvitse koskettaa loukkuun jäänyttä eläintä tai sen mukanaan tuomaa likaa.

Voit käyttää loukkua paristoilla, jolloin sen sijoittaminen on joustavaa. Voit myös yhdistää sen suoraan pistorasiaan, jolloin sinun ei tarvitse käyttää paristoja.

Hiirenloukku hyödyntää älykästä piiritekniikkaa, joka tarjoaa ylimääräisen suojakerroksen käyttäjille, lapsille ja lemmikeille.  


 Tärkeää tuotetietoa: Tutustu huolellisesti käyttöohjeeseen ennen käyttöä. Tuotetta ei saa käyttää paikassa, jossa lapset tai kotieläimet pääsevät sen lähelle. Tarkoitettu ainoastaan sisäkäyttöön. Paristot eivät sisälly toimitukseen.

Huomio: Tuotetta ei ole tarkoitettu kylmiin tiloihin tai ulkotiloihin, sillä silloin tuote voi mennä oikosulkuun ja rikkoutua. Ulkokäyttöön suosittelemme perinteisiä jousimekanismiloukkuja tai puoliammattimaista ja automaattista Goodnature A24 -loukkua.


Toimi näin:

 1. Valmistaudu: Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Ansan käsittelyn ja virittämisen aikaan on hyvä käyttää apuvälineitä, jotta siihen ei tartu ihmisten hajuja.
 2. Virransyöttö: Käytä neljää AA-paristoa (eivät sisälly) tai yhdistä ansa suoraan pistorasiaan.
 3. Syötin asettaminen: Käytä syöttinä esim. kissanruokaa, kalaa, maapähkinävoita, pekonia tai muuta hiiriä houkuttelevaa elintarvikepohjaista houkutinta (esim. Provoke).  
 4. Sijoittaminen: Aseta ansa tasaiselle alustalle, mielellään seinän vierustalle, kuivaan, lämmitettyyn ja hyvin tuuletettuun tilaan.
 5. Virittäminen: Ansa viritetään lukitsemalla sisäänkäyntiluukku auki-asentoon. Sen jälkeen paina PÄÄLLE-painiketta "I".
 6. Saaliin jääminen loukkuun: Kun hiiri astuu ansaan, virransyöttö käynnistetään 30 sekunniksi. Ansa varoittaa sähköiskuista vilkkumalla punaisena.
 7. Tyhjennys: Sammuta ansa POIS-painikkeella "0". Avaa luukku ja kaada saalis suoraan roskikseen. Aseta uutta houkutinta ansaan ja puhdista se tarvittaessa ennen sen ottamista uudelleen käyttöön.
 8. Puhdistus: Ansa kannattaa puhdistaa jokaisen pyynnin jälkeen. Sammuta ansa POIS-painikkeella "0". Irrota ansan oikea puoli, jolloin ansa jakautuu kahteen osaan. Oikea puoli (jossa ei ole paristoa eikä elektroniikkaa) voidaan sen jälkeen puhdistaa juoksevan veden alla. Varmista ennen ansan virittämistä uudelleen puhdistamisen jälkeen, että se on ehtinyt kuivua kokonaan.

TheVault usage illustration

1 x sähköinen TheVault®-hiirenloukku
Arviot
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top