Mjölner™-hiirenloukku, luokka 1

Patentoitu rotille tarkoitettu jousimekanismiloukku modernilla turvamekanismilla
Mjölner™-hiirenloukku, luokka 1
€4.10
Saatavana
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Tuote Kuvaus
Asiakirjat
Pakkaus
  • Hygieeninen ja helppokäyttöinen
  • Tehokas ja voimakas jousimekanismiloukku hiiriä vastaan
  • Turvallinen lapsille ja kotieläimille

Patentoitu ansa hiiriä vastaan. Turvallinen lapsille ja kotieläimille nostettavan kannen ansiosta (Care-tec®). Rottia torjutaan Ruotsin luonnonsuojeluviraston hyvksymällä tavalla – ne kuolevat välittömästi, sillä ansa laukeaa ainoastaan, kun rotta seisoo kummallakin etujalalla syötin edessä (Lift-tec®).

Täyttää kaikki Ruotsin luonnonsuojeluviraston ansoille asettamat vaatimukset.

Voidaan käyttää eri syöttejä. Aseta ansaan tahmeaa/rasvaista syöttiä. Kokeile esimerkiksi maapähkinävoita, makkaraa, pekonia tai kissanruokaa. Huolimatta siitä, mitä piirretyissä näytetään, juusto ei ole kovinkaan hyvä syötti.


https://lh6.googleusercontent.com/I8sDShpXh66EApc-iluccyIuIZraz47rWp9udcH5VMZLMb0QqjJtypHLyp5WefcnLFDxvd-lvqsm28WnDdKWYR-O73SaSkoeC8wj-Qddej6Tf130lNP-p2zjQ2K6Dxh89YWTbxZ0Tärkeää tuotetietoa:

Huolimatta siitä, että ansa on turvallinen lapsille ja kotieläimille, aseta ansat lasten ja lemmikkien ulottumattomiin.


https://lh4.googleusercontent.com/b88ICPCEcsaMJCyyF7FZjtQ3GmainIO6yrX0YRQfzsqp-HNllgb4UUTUw5041XkAfVTcf2ANVj9neOeRbRDX5UFC6FldCHeQZ76m0KRkc3gUfcIGok484uA2R0eNNzDNrmy4O53EVinkki:Paras teho saavutetaan, kun useampi ansa sijoitetaan eri paikkoihin suojeltavassa kiinteistössä. Pyri myös pitämään keittiö ja muut paikat niin puhtaina kuin mahdollista, niin että jyrsijät hakeutuvat ansojen luokse.1 x Mjölner-rotanloukku
https://youtu.be/LmXwt9-DS0I
Lisälaitteet
Copyright © 2019 Stick AB
To top