Punaseetrikuulat, 24 kpl

100 % Juniperus Virginiana -puusta valmistettuja kuulia/palloja
Punaseetrikuulat, 24 kpl
€6.90
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus

Punaseetrikuulat levittävät raikasta tuoksua ja suojaavat samalla monenlaisilta haittaeläimiltä, kuten vaatekoilta, sokeritoukilta ja turkiskuoriaisilta. Punaseetrikuulat:

  • Valmistettu täysin luonnollisesta materiaalista.
  • Levittää raikasta tuoksua.
  • Helppoa ja pitkäkestoista suojaa monenlaisilta haittaeläimiltä.

 

Tuotteen toiminta:

Kynäkataja (Juniperus Virginiana) eli punaseetri levittää ihmisiä miellyttävää tuoksua. Samalla tuoksu torjuu monenlaisia haittaeläimiä, ennen kaikkea pieniä hyönteisiä, kuten turkiskuoriaisia, koita ja sokeritoukkia.

Punaseetri on ympäristöystävällistä luonnonmateriaalia. Punaseetrikuulien käyttöikä on erittäin pitkä. Toisin sanoen kyse on kulutus- ja ympäristönäkökulmasta erittäin kestävästä tuotteesta. Tuoksusta vastaa puun sisältämä öljy.

Tuoksu kuitenkin vähenee puun kuivuessa. Puun käyttöiän pidentämiseksi puun pinnalle voidaan levittää tiivistettyä punaseetriöljyä (esimerkiksi jos kuulia pidetään muovipussissa yön yli muutaman öljytipan kanssa, puu imee öljyn sisäänsä).  

 

Toimi näin:

  1. Aseta 2–5 punaseetrikuulaa kuhunkin vaatekaappiin tai pari, jos kyse on laatikosta (tai esimerkiksi jos käytät niitä koristeina kulhossa).
  2. Puun sisältämä öljy voi tahrata vaatteita, joten vältä suoraa kosketusta asettamalla esimerkiksi paperia puun ja vaatteiden väliin.
  3. Kun punaseetrikuulat eivät enää tuoksu, voit hioa niiden pintaa ja siten pidentää niiden käyttöikää. Samalla voit myös levittää punaseetriöljyä kuulien päälle, jolloin niiden teho lisääntyy entisestään.
24 x Juniperus Virginiana -punaseetrikuula
Arviot
Erittäin tyytyväinen!
En vielä tiedä, joku paketti tulee joululahjaksi😀
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top