Punaseetriöljy 80 ml suihke

Pitkäkestoista suojaa monenlaisilta tuhoeläimiltä kätevässä suihkepullossa
Punaseetriöljy 80 ml suihke
€26
Osta
Saatavana
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus
  • Miellyttävä tuoksu ja kätevä suihkepumppu 
  • Hygieeninen ja helppokäyttöinen 
  • Suojaa monenlaisilta tuhoeläimiltä 

Tuotteen toiminta

Kynäkatajasta valmistettu öljy erittää tuoksua, joka on ihmisten mielestä miellyttävä mutta joka samalla karkottaa monenlaisia tuhoeläimiä, kuten koita, turkiskuoriaisia ja sokeritoukkia.

Kätevän suihkepullon ansiosta öljyn levittäminen esimerkiksi lattialistoille ja vaatekaappien rakoihin on helppoa.

Toimi näin

  1. Suihkuta öljyä 5–10 cm etäisyydeltä esim. lattialistoille sekä muihin rakoihin ja aukkoihin, jotka haluat suojata tuhoeläimiltä tai joista haluat poistaa tuhoeläimet.
  2. Öljy soveltuu myös punaseetripallojen, -palikoiden ja muiden kiinteiden esineiden uudelleenkäsittelyyn ja käyttöiän pidentämiseen.

Huom. Punaseetriöljy on luonnollinen ja ”hellävarainen” torjuntatapa. Öljyllä on ainoastaan karkottava vaikutus hyönteisiin. Sen vuoksi voi olla tarpeen käyttää myös toisenlaisia tuotteita, jotta tuhoeläimistä pääsee kunnolla eroon. 


 Vinkki: Öljy on haihtuvaa, joten pitkäkestoisen vaikutuksen aikaansaamiseksi sitä on hyvä käyttää yhdessä palikoidenkuutioiden tai renkaiden kaltaisten kiinteiden punaseetrituotteiden kanssa. Voit myös tarvita koipyydyksiä tai luokiteltuja torjunta-aineita. Voi värjätä herkkiä materiaaleja.


 Käsittely: Säilytä öljyä huoneenlämmössä, pimeässä ja lasten ulottumattomissa. Pese kädet öljyn käsittelyn jälkeen tai jos öljyä on päässyt iholle. Öljyä ei missään nimessä saa nauttia tai päästää hengityskanaviin!

Sisältö: Kynäkatajasta (Juniperus Virginiana) valmistettu tiivistetty punaseetriöljy. Suodattamaton luonnollinen öljy ilman stabilointiaineita saattaa saostua/kiteytyä, mutta se ei vaikuta sen laatuun. 

80 ml kynäkatajan öljyä suihkepullossa
Arviot
Olen ostanut sinulta useita kertoja ja Red Cedar oil no1 on paras hopeakalaa vastaan.Ainoa mikä toimii, ne kuolevat.
Suositellut muillekin.
Nopeaa ja joustavaa joulusta ja uudesta vuodesta huolimatta
En itse asiassa uskonut sen toimivan, mutta viikon kuluttua huomasin suuren eron. Todella tyytyväinen.
Se oli helppokäyttöinen
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top