Myrr® Q -muurahaisrasia, 2 kpl pakkaus

Muurahaisten helppoon ja hygieeniseen torjuntaan 12 viikon ajan
Myrr® Q -muurahaisrasia, 2 kpl pakkaus
€12
Osta
Saatavana
Tällä hetkellä ei ole myynnissä Suomessa
.
Tällä hetkellä ei ole myynnissä Suomessa
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus
  • Teho kestää peräti 12 viikkoa
  • Helppokäyttöinen ja hygieeninen pakkaus
  • Sisältää aversiivista ainetta lasten ja kotieläinten suojaamiseksi

Tuotteen toiminta

Muurahaisrasia on tarkoitettu muurahaisten kontrolloituun torjuntaan sisätiloissa. Muurahaiset vievät itse rasiassa olevaa myrkkyä pesään. Sopii sokerimuurahaisten (Lasius niger) torjuntaan rakennuksissa ja niiden ympärillä, esim. huoneissa, keittiössä, kellarissa ja vastaavissa tiloissa sekä terasseilla ja varastoissa.

 

Sisältö: muurahaisrasia sisältää houkutinta ja aktiivista ainesosaa (imidaklopridia 0,03%), joka on kapseloitu rasian keskellä olevaan kammioon. Lisäksi se sisältää aversiivista ainetta, jonka tarkoituksena on estää, että lapset tai kotieläimet nauttisivat ainetta.

 

Toimi näin

  1. Paras lopputulos saavutetaan, kun torjunta aloitetaan aikaisessa vaiheessa eli heti, kun muurahaisia havaitaan.
  2. Aktivoi rasia painamalla rasian keskellä oleva kalvo alas peukalolla. Sen jälkeen muurahaiset pääsevät vapaasti houkutinaineen luokse.
  3. Sijoita paikkaan, jossa muurahaisia on tavattu, tai muurahaisten kulkureiteille. Parhaan tehon takaamiseksi sijoita useampia muurahaisrasioita.
  4. Varmista, että muurahaiset eivät pääse käsiksi muuhun ravintoon torjunta-aikana, kuten esim. ruoantähteisiin, leivänmuruihin, hilloon, sokeriin. Muurahaisongelma poistuu yleensä 1–3 viikossa ongelman laajuudesta riippuen.
2 x Myrr® Q -muurahaisrasia
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top