Hiiriharja 10 m – Ø 6 cm

Rakennussuoja / tiiviste jyrsijöitä vastaan
Hiiriharja 10 m – Ø 6 cm
€58
Hiiriharja tiivistämiseen Hiiriharja 10 m Hiiriharja 10 m – Ø 6 cm Hiiriharja Ø 6 cm
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus

Musborst™-hiiriharja on tehokas ja helppo tapa suojata taloja hiiriltä ja rotilta, sillä se estää jyrsijöitä pääsemästä sisään. Tiivistämiseen tarkoitettu harja:

  • On helppo asentaa
  • Suojaa taloa jyrsijöiltä
  • On huomaamaton ja kestävä 

Näin hiiriharja toimii

Hiiriharjaa voidaan käyttää erilaisissa aukoissa ja raoissa, jotka on tarpeen tiivistää jyrsijöiden sisälle tunkeutumisen estämiseksi, kuten räystäiden, venttiilien ja putkiläpivientien kohdalla. Hiiret ja rotat eivät pääse tunkeutumaan harjan läpi, sillä vaarana on, että ne osuvat piikkeihin ja loukkaantuvat. Jos ne alkavat jyrsiä harjaa, ne antavat yleensä nopeasti periksi, koska harjaksia on niin paljon. Hiiret haluavat päästä seinien sisään ja asettua sinne. Koska harja estää hiiriä pääsemästä seinän sisään, voit välttää useimmissa tapauksissa hiirten aiheuttamat ongelmat. 

Hiiriharjalla tiivistettävien rakojen tulee olla mitaltaan 20–55 mm. Liian pienissä raoissa harja on liian tiheä päästäkseen ilmaa läpi, kun taas isommat raot jättävät tilaa jyrsijöille. Esimerkiksi ilmaraoissa ilman on päästävä virtaamaan, jotta kosteus pääsee poistumaan. Hiiriharjaa käytetään modulaarisesti niin, että useita kappaleita liitetään toisiinsa tai kappaleet leikataan tarkalleen halutun pituiseksi.

Tuote Hiiriharja 10 metriä – 10 cm Ø sopii suuremmille aukoille (30–90 mm).

Hiiriharjan käyttö:

Hiiriharjan asentaminen on helppoa eikä vaadi ammattitaitoa tai työkaluja. Huomioi asennuksen yhteydessä seuraavat seikat: 

  1. Paina harja aukkoon, niin se laajenee ja jää paikalleen rakoihin, joiden leveys on 2–5,5 cm jompaankumpaan suuntaan.
  2. Hiiriharja voidaan asentaa pysty- tai vaakasuoraan, useita harjoja voi yhdistää halutun pituuden saavuttamiseksi tai harjaa voi leikata tarvittaessa leikkurilla.
  3. Kun asennat useita harjoja yhteen, varmista, ettei niiden väliin jää väliä. Päädyissä harjaa voi olla hyvä täydentää jyrsijäestevillalla, joka helpottaa esteen sovittamista paikoilleen.

Mitat ja materiaali: Pituus 1 metri ja halkaisija 6 cm (10 kpl). Harja on UV-suojattua polypropeenia, joka on kiinnitetty punottuun ruostumattomaan teräkseen. Runkona toimiva teräslanka mahdollistaa useiden tuotteiden yhdistämisen haluttuun pituuteen. Harjaa voi taivuttaa ja muotoilla, esim. 90 asteen kulmaan.

10 kpl Hiiriharja, 1 m (10 x 1 m) – Ø 6 cm
Arviot
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top