Camro STA 25 - rotan-/hiirenloukku CO2

Automaattinen kaasukäyttöinen hiiren- ja rotanloukku
Camro STA 25 - rotan-/hiirenloukku CO2
€139.90
Camro STA 25 -rotan-/hiirenloukku CO2 Camro STA 25 -rotan-/hiirenloukku CO2 Camro STA 25 -rotan-/hiirenloukku CO2 Camro STA 25 -rotan-/hiirenloukku CO2
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus

Kaasukäyttöinen Camro STA 25 (SafeTrapAutomatic) -hiirenloukku on:

 • Täysautomaattinen ja tehokas
 • Turvallinen ja täysin myrkytön
 • Luotettava ulko- tai sisäkäytössä

Näin STA 25 toimii

STA 25 -rotan- ja hiirenloukku on täysautomaattinen kaasukäyttöinen ansa, joka tappaa 25–39* jyrsijää yhdellä latauksella (*16 g tai 25 g hiilihappopatruunalla). Houkutin asetetaan loukun yläosaan, mikä houkuttelee hiiriä/rottia kiipeämään ansaan, jossa ne tapetaan nopeasti ja inhimillisesti ulostyöntyvän männän avulla. 

Ulkona kissat, linnut tai muut eläimet hävittävät kuolleet jyrsijät luonnollisesti. Sisätiloissa ansaan jääneet eläimet poistetaan käsin (esim. asettamalla ansan alle muovinpalanen).

Camro STA 25 -loukussa on NFC-siru, joka kommunikoi älypuhelimen kanssa, sekä sovellus, joka muun muassa kertoo, onko jyrsijöitä jäänyt loukkuun. Lataa Camro STA 25 -sovellus Google Play Storesta tai Apple App Storesta.

Erittäin turvallinen käyttäjille, lapsille, lemmikeille, kotieläimille ja muille eläimille, joille loukkua ei ole suunniteltu (esim. linnut tai oravat), loukun sisäänkäyntisuojan ansiosta. Sisäänkäyntisuoja myös siirrettävänä telineenä loukulle.

STA 25:n käyttö

Camro STA 25:n asentamiseen tarvitaan ristipääruuvimeisseli ja käsineet, jotta ansaan ei jää hajujälkiä. Tuote on helppo asentaa pystysuuntaiselle pinnalle, esim. seinään tai puuhun:

 1. Paikanna hyvä paikka ansalle, mieluiten hiirten/rottien pesän ja ravinnonhakupaikan välillä.
 2. Kokoa tuote ohjeiden mukaisesti.
 3. Levitä houkutinta loukun syöttiastiaan. Voit sekoittaa siihen jyrsijöiden normaalisti syömiä ruokia, jotta loukun houkutin alkaa houkutella niitä nopeasti ja ne hakeutuvat sen luokse.
 4. Levitä pieni määrä syöttiä myös ansan alle, jotta jyrsijät pääsevät siihen helposti käsiksi ja pääsevät sen makuun.
 5. Tarkista syötti ja vaihda n. 3 viikon välein. Vaihda CO2-patruuna, kun se on kulunut loppuun (n. 25 loukkuun jäänyttä eläintä 16 g ja 39 loukkuun jäänyttä eläintä 25 g).
 6. Tarkista loukun tila säännöllisesti älypuhelimellasi, niin että näet esimerkiksi sen, onko loukkuun jäänyt hiiri tai rotta. Voit tehdä tämän "napauttamalla" puhelimella loukun yläosaa ja tarkistamalla sen jälkeen tilan sovelluksen kautta.

Tuotteen käyttöohjeesta on täydelliset ohjeet NFC-sirun aktivoimista, NFC-pariston vaihtamisesta, asennuksesta, huollosta ja muusta.

Mitat: 19 x 7,5 x 20 cm tai 19 x 15 x 28,5 cm, kun sisäänkäyntisuoja/teline on asennettu. Loukku kestää ulkoilmaa (jopa -20 oC:n lämpötilaan asti), mutta sitä ei saa asettaa veteen.

Tuote sisältää seuraavat osat:

 • Loukku
 • Teline (musta osa pohjassa)
 • 1 x 16 gramman kaasupatruuna
 • Ruuvit loukun kiinnittämiseksi esim. seinään 

Houkutin myydään erikseen. "Lure Basket" -koriin voi laittaa haluttua houkutinta, esim. rusinoita, kaurahiutaleita, maapähkinävoita tai muuta kotona olevaa ainetta, sekoitettuna rotille tai hiirille tarkoitettuun Provoke-syöttiin. On parasta sekoittaa joukkoon myös sellaista, jota rotat tai hiiret normaalisti syövät, jotta ne huomaavat loukun nopeammin.

1 x Camro STA 25 -rotan-/hiirenloukku CO2, sis. 1 x teline ja 1 x 16 g:n CO2-patruuna
Arviot
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top