Nitecore™ EMR06 -hyttyskarkotin

Kannettava paristokäyttöinen ja vyöpidikkeellinen laite, joka karkottaa hyttyset 20 m2 alueelta
Nitecore™ EMR06 -hyttyskarkotin
€39
Nitecore™ EMR06 -hyttyskarkotin Nitecore™ EMR06 -hyttyskarkotin Nitecore™ EMR06 -hyttyskarkotin Nitecore™ EMR06 -hyttyskarkotin Nitecore™ EMR06
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus

Nitecore™ EMR06 -hyttyskarkotin:

  • Toimii sisäänrakennetulla litiumioniakulla
  • On kannettava, kevyt ja varustettu MOLLE-vyöpidikkeellä
  • On äänetön ja siten täydellinen valinta esimerkiksi metsästys- ja kalareissuille

Näin Nitecore EMR06 toimii

Nitecore®-hyttyskarkotin karkottaa hyttyset noin 20 m2:n alueelta levittämällä ympärilleen hajutonta hyttysvalmistetta. Tuotetta voi käyttää missä tahansa, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi telttaretkille, vaelluksille ja kalaretkille. MOLLE-vyökiinnikkeen ansiosta karkotin on helppo kiinnittää esimerkiksi vyöhön tai reppuun kalastus- ja metsästysreissulla, vaelluksella tai vastaavalla. 

EMR06 on sateen-/vedenkestävä (IPX5) ja iskunkestävä (kestää 1,5 metrin pudotuksen). Se on pieni, erittäin kevyt (vain 71 g) ja huomaamaton. Sähkökäyttöisyyden etuna on, että tuotteen voi ottaa mukaan lentokoneeseen (butaanikaasulla toimivia tuotteita ei saa ottaa mukaan lentokoneeseen).

Käyttöaika noin 3,5 h.

Pakkauksen sisältö: 1 x EMR06, 1 x USB-C-latauskaapeli, 1 x MOLLE-vyökiinnike. HUOM.: Hyttystyynyt eivät sisälly pakkaukseen. Tuote on yhteensopiva tavallisten markkinoilla olevien tyynyjen kanssa.

Nitecore EMR06:n käyttäminen:

  1. Lataa USB-C-johdolla. Kun akku latautuu, vihreä merkkivalo vilkkuu. Kun akku on ladattu täyteen, merkkivalo palaa vihreänä. 
  2. Käyttöaikaa (3,5 tuntia) voi pidentää käyttämällä varavirtalähdettä. Jos tuotetta käytetään latauksen aikana, merkkivalo palaa sinisenä.
  3. Aseta hyttystyyny paikalleen (tavalliset markkinoilla olevat hyttysmatot sopivat tuotteeseen)
  4. Käynnistä tuote painamalla virtapainiketta lyhyesti ja pitkään. Sininen merkkivalo osoittaa, että tuote on käynnissä. Menee noin 10 minuuttia, ennen kuin suoja-alue on täysin kehittynyt.
  5. Sammuta tuote pitämällä virtapainiketta painettuna. Merkkivalo sammuu tuotteen sammuessa.
  6. Kun sininen hyttysvalmistematto on muuttunut valkoiseksi, on aika vaihtaa matto.
  7. Tarkista varaustila kaksoisnapsauttamalla virtapainiketta. Merkkivalo vilkkuu. Esimerkiksi 3 nopeaa, tauko, 5 nopeaa tarkoittaa 3,5 V:n varaustasoa (enimmäistaso 4,2 V).

Sijoittelu: Tuotteen teho heikkenee voimakkaassa tuulessa, joten yritä löytää suojainen paikka. Sijoita tuote tuulta vasten parhaan suojaustehon saamiseksi, sillä suojavyöhyke liikkuu tuulen suuntaan.

TÄRKEÄÄ: Älä peitä tuotetta käytön aikana. Lataa tuote 3 kuukauden välein myös silloin, kun sitä ei käytetä.

Tuote on tarkoitettu vain aikuisille. Älä jätä tuotetta ilman valvontaa käytön aikana. Älä koske käytön aikana tai heti käytön jälkeen tuotteen kuumenevaan osaan, jossa hyttystyyny on. Älä upota tuotetta veteen. Lue kaikki tuotteen mukana toimitetut ohjeet ennen käyttöä.

Lue lisääNäytä vähemmän
1 x EMR06, 1 x USB-C-latauskaapeli, 1 x MOLLE-vyökiinnike. HUOM.: Hyttystyynyt eivät sisälly pakkaukseen.

 

Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top