1 kpl:een Thermacell™-täyttöpakkaus

Soveltuu kaikkiin Thermacell™-malleihin ja antaa suojan jopa 12 tunniksi
1 kpl:een Thermacell™-täyttöpakkaus
€9.90
Refill Thermacell 1-pack Refill 1-pack innehåll
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus
  • Antaa suojan hyttysiltä 12 tunniksi.
  • Soveltuu kaikkiin Thermacell-malleihin.
  • Helppokäyttöinen laatutuote.

Täyttöpakkaus sisältää yhden kaasupatruunan ja 3 hyttysmyrkkylaattaa ja antaa suojan 12 tunniksi.

Tuotetiedot

(1) Hyönteismyrkkylaatta: Thermacell Mosquito Repellent MAT. Torjunta-aine luokkaa 3, asetus nro 4775. Sisältö: d-alletriini 0,5 g.

Vahingollista hengityselimille. Pitkäaikaisesti erittäin myrkyllistä vedessä eläville organismeille. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Sisältö toimitetaan hyväksytylle jätteenkäsittelijälle paikallisten/alueellisten/kansallisten määräysten mukaisesti.

Käyttöalue: Hyttystentorjunta-aine. Vain ulkokäyttöön. Saa käyttää vain siihen tarkoitetussa laitteessa. Kaikenlainen muu käyttö on kiellettyä, jos ei sitä erikseen sallita.

(2) Kaasupatruuna: Thermacell Butane Cartridge. Sisältö: Nestemäisiä kiviöljykaasuja (LPG). Erittäin helposti syttyvä kaasu.

Säilytetään lasten ulottumattomissa. Ei saa altistaa lämmölle/kipinöille/avoimille matalille/kuumille pinnoille. Tupakointi kielletty. Vuotava kaasu palaa: Yritä olla sammuttamatta paloa, jos vuotoa ei saada tukituksi turvallisesti. Poista kaikki syttymislähteet, jos voit tehdä sen turvallisesti. Säilytetään paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Sisältö toimitetaan hyväksytylle jätteenkäsittelijälle paikallisten/alueellisten/kansallisten määräysten mukaisesti.


 Turvallinen käyttö: Lue pakkauksessa olevat turvaohjeet huolellisesti aina ennen käyttöä.

  • Hyttysmyrkkylaatat ovat hyttysten torjunta-aine, jota ei saa käyttää paikoissa, joissa on riski altistua vesiympäristölle.
  • Hyttysmyrkkylaattoja saa käyttää vain asianmukaisessa laitteessa. Thermacell-hyttysmyrkky on tarkoitettu vain ulkokäyttöön. Ei saa käyttää sisätiloissa, teltoissa tai muissa suljetuissa tiloissa. Ohjeiden vastainen käyttö voi tuottaa suurempia pitoisuuksia, jotka voivat aiheuttaa ärsytystä. Hoitona tähän on raitis ilma ja lepo. 
  • Mikäli laatta joutuu suuhusi, juo vettä tai maitoa sekä ota yhteys lääkäriin.
  • Käyttämättömät laatat säilytetään suljetuissa pakkauksissa viileässä ja kuivassa paikassa. Laatat ja käytetyt laitteet tulee käsitellä ongelmajätteenä ja toimittaa hyväksyttyyn jätteenkäsittelylaitokseen. Avoimia laattapakkauksia ja käytettyjä laattoja ei saa käyttää uudelleen.
  • Hyttysmyrkkylaatta kestää jopa 4 tuntia. Laatta on aluksi sininen mutta haalistuu lopulta valkoiseksi, kun aktiivinen ainesosa on erittynyt kokonaan pois ja laatan teho kulunut. Käytön aikana muodostuu toisinaan höyryä, mutta se on aivan normaalia. Älä jätä laitetta tai laattoja sateeseen.
  • Lue pakkauksessa olevat käyttöohjeet ennen tuotteen käyttöä.
Refill Thermacell™ yhdellä kaasupatruunalla ja 3 hyttysmyrkkylaatalla antaa suojan 12 tunniksi
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top