Nitecore™ EMR20 -hyttyskarkotin

Kannettava paristokäyttöinen ja vyöpidikkeellinen laite, joka karkottaa hyttyset 20 m2 alueelta
Nitecore™ EMR20 -hyttyskarkotin
€58
Nitecore™ EMR20 -hyttyskarkotin Nitecore™ EMR20 Nitecore™ EMR20 Nitecore™ EMR20 -hyttyskarkotin Nitecore™ EMR20
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus

Nitecore™ EMR20 -hyttyskarkotin:

 • Kestää peräti 12 tuntia yhdellä latauksella
 • Toimii sisäänrakennetulla litiumioniakulla 
 • On äänetön ja siten täydellinen valinta esimerkiksi metsästys- ja kalareissuille

Näin Nitecore EMR20 toimii

Nitecore®-hyttyskarkotin karkottaa hyttyset noin 20 m2:n alueelta levittämällä ympärilleen hajutonta hyttysvalmistetta. Tuotetta voi käyttää missä tahansa, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi telttaretkille, vaelluksille ja kalaretkille. Fiksun irrotettavan vyökiinnikkeen ansiosta EMR20 on helppo kiinnittää esimerkiksi vyöhön tai reppuun kalastus- ja metsästysreissulla, vaelluksella tai vastaavalla. 

EMR20 on sateen-/vedenkestävä (IPX5) ja iskunkestävä (kestää 1 metrin pudotuksen). Kompakti ja kannettava. Mitat: 135 mm x 48,8 mm x 31 mm.

Käyttöaika noin 12 h suuren litiumioniakun ansiosta. Kapasiteetti 10 000 mAh 36 Wh. Latausaika 0–100 % vain 2 h 30 min. Sähkökäyttöisyyden etuna on, että EMR20-laitetta voi käyttää varavirtalähteenä (teho 18 W) ja että butaanikaasun puuttumisen vuoksi sen voi ottaa mukaan lentokoneeseen. Tuotetta voidaan käyttää myös USB-C-latauksen aikana, jolloin sen käyttöaika on rajoittamaton.

Pakkauksen sisältö: 1 x EMR20 irrotettavalla vyöpidikkeellä, 1 x USB-C-latauskaapeli ja 1 x lämpöeristetty suojus. HUOM.: Hyttystyynyt eivät sisälly pakkaukseen. Tuote on yhteensopiva tavallisten markkinoilla olevien tyynyjen kanssa. Tuotteessa on sisäkäyttötoiminto. Huomaa, että sisä- ja ulkotiloissa ei käytetä samoja hyttystyynyjä.

Nitecore EMR20:n käyttäminen:

 1. Lataa USB-C-johdolla. Kun akku latautuu, vihreä merkkivalo vilkkuu. Kun akku on ladattu täyteen, merkkivalo palaa vihreänä. 
 2. Käyttöaikaa (3,5 tuntia) voi pidentää käyttämällä varavirtalähdettä. Jos tuotetta käytetään latauksen aikana, merkkivalo palaa sinisenä.
 3. Aseta hyttystyyny paikalleen (yleiset markkinoilla olevat hyttysmatot sopivat tuotteeseen). Huomaa, että sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitetut hyttystyynyt eroavat toisistaan.
 4. Käynnistä tuote painamalla virtapainiketta lyhyesti ja pitkään. Sininen merkkivalo osoittaa, että tuote on käynnissä. Menee noin 10 minuuttia, ennen kuin suoja-alue on täysin kehittynyt.
 5. Sammuta tuote pitämällä virtapainiketta painettuna. Merkkivalo sammuu tuotteen sammuessa.
 6. Voit vaihtaa sisä- ja ulkotilan välillä painamalla virtapainiketta. Virtapainikkeen sininen valo tarkoittaa ulkotilaa ja vihreä valo sisätilaa.
 7. Kun sininen hyttyskarkotintyyny on muuttunut valkoiseksi, on aika vaihtaa se.
 8. Tarkista lataustaso painamalla lyhyesti virtapainiketta, jolloin painikkeen yläpuolella olevat merkkivalot syttyvät. 1 valo = 25 % ja 4 valoa = 100 % lataustaso.

Sijoittelu: Tuotteen teho heikkenee voimakkaassa tuulessa, joten yritä löytää suojainen paikka. Sijoita tuote tuulta vasten parhaan suojaustehon saamiseksi, sillä suojavyöhyke liikkuu tuulen suuntaan.

TÄRKEÄÄ: Älä peitä tuotetta käytön aikana. Lataa tuote 3 kuukauden välein myös silloin, kun sitä ei käytetä.

Tuote on tarkoitettu vain aikuisille. Älä jätä tuotetta ilman valvontaa käytön aikana. Älä koske käytön aikana tai heti käytön jälkeen tuotteen kuumenevaan osaan, jossa hyttystyyny on. Älä upota laitetta veteen. Lue kaikki tuotteen mukana toimitetut ohjeet ennen käyttöä.

Lue lisääNäytä vähemmän
1 x EMR20 irrotettavalla vyöpidikkeellä, 1 x USB-C-latauskaapeli ja 1 x lämpöeristetty suojus. HUOM.: Hyttystyynyt eivät sisälly pakkaukseen.
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top