Frontline Homegard suihke 250 ml

Kirppujen, kirppujen toukkien ja punkkien torjuntaan sisätiloissa
Frontline Homegard suihke 250 ml
€12
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus

Frontline Homegard -suihke on helppo ja tehokas tapa torjua kirppuja kotona. Kätevä Frontline-suihke on: 

  • Nopeavaikutteinen
  • Pitkävaikutteinen
  • Tehokas kirppuja ja punkkeja vastaan

Näin Frontline-suihke toimii:

Suihkeella torjutaan kirppuja, kirppujen toukkia ja punkkeja sisätiloissa. Sitä suihkutetaan ei-pestäville pinnoille, kuten kodin tekstiileille, matoille, huonekaluille jne. Suihke on sekä nopeavaikutteinen että pitkävaikutteinen. Se vaikuttaa jopa 6 kuukauden ajan. Kirppujen eliminoimiseksi suositellaan, että samalla myös kotona olevat eläimet käsitellään lemmikeille tarkoitetuilla tuotteilla (Frontline Homegard -suihketta ei saa suihkuttaa lemmikkien päälle).

Tuotteen käyttö:

  1. Aloita imuroimalla ja puhdistamalla käsiteltävä pinta.
  2. Suihkuta sen jälkeen Homegard-suihketta 30 cm:n etäisyydeltä. (Annostelu: suihkuta 1,3 sekuntia noin 1 m²:n alueelle, noin 2,1 g/m2).
  3. Poistu käsitellystä huoneesta tunniksi tai kunnes suihkutettu aine on kuivunut kunnolla. 
  4. Tuuleta huone, ennen kuin sinä tai lemmikkisi palaatte sinne.

Varmista, että lemmikki ei ole huoneessa suihkutuksen aikana. Älä käsittele pintoja, jotka ovat lähellä elintarvikkeita, eläinten ruokaa tai juomia. Älä myöskään käsittele pestäviä pintoja. Lyhin käsittelykertojen välinen aika on 6 kuukautta. 

Muista: Lue etiketti huolellisesti ennen käyttöä! Älä suihkuta suoraan kohti eläimiä tai ihmisiä.


Tärkeää tuotetietoa: Käytä kasvinsuoja-aineita ja biosidejä varovaisesti. Lue etiketti ja tuotetiedot aina ennen käyttöä 

Luokan 3 torjunta-aine (sallittu yksityishenkilöiden käyttöön),  rekisterinumero EU-0021035-0000. Aktiiviset ainesosat: Permetriini % 0,177 g / 100 g, S-metopreeni % 0,00225 g / 100 g.

   

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Saattaa räjähtää kuumennettaessa. Ärsyttää vakavasti silmiä. Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.

Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai etiketti. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Lue kaikki ohjeet huolellisesti ja noudata niitä. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta syttymislähteiltä. Tupakointi kielletty. Älä suihkuta avotuleen tai muuhun syttymislähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa tyhjänäkään. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Vältettävä päästöjä ympäristöön. JOS TUOTETTA ON JOUTUNUT SILMIIN: Huuhtele varovaisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtelemista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Valumat on kerättävä. Suojattava auringonvalolta. Älä altista yli 50 °C:n / 122 °F:n lämpötiloille. Säilytä enintään 40 °C:n lämpötilassa. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten/alueellisten/kansallisten/kansainvälisten määräysten mukaisesti.

Sisältää PERMETRIINIÄ. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Lue lisääNäytä vähemmän
1 x Frontline Homegard suihke 250 ml
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top