Laventeliöljy 80 ml

Ranskalaisesta laventelista valmistettu tiivistetty eteerinen öljy
Laventeliöljy 80 ml
€27.90
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus

Ranskalaisesta laventelista valmistettu tiivistetty ja laimentamaton Biobasis-laventeliöljy 100 % lavandula angustifoliaa. Suosittu eteerinen öljy, jolla on tasapainoinen rauhoittava tuoksu. Öljy on:

  • Täysin laimentamaton, tiivistetty 
  • Rauhoittavan tuoksuinen
  • Laadukasta eteeristä öljyä

Näin laventeliöljy toimii

Laventeliöljy on uutettu höyrytislatuista violeteista laventelinkukista, niin että se säilyttää hyvät ominaisuutensa. Biobasis-laventeliöljy ei sisällä lisäaineita, vaan se koostuu yksinomaan tiivistetystä eteerisestä öljystä.

Laventeliöljy on suosittu aromaterapiassa, omien ihonhoitotuotteiden valmistuksessa tai ihanana tuoksuntuottajana kotona. Monet kokevat, että laventelin tuoksu auttaa myös pitämään tuholaiset, kuten vaatekoit ja turkiskuoriaiset, kurissa. Laventeliöljyä voidaan siksi käyttää vaatekaapeissa tai muissa vaatteiden säilytystiloissa hygieenisenä tuoksuntuottajana. 

Kätevän suihkekärjen ansiosta laventeliöljyä on helppo levittää sopivalle pinnalle tai esimerkiksi laventelipusseihin, joiden teho on hiipunut.

Näin laventeliöljyä käytetään

  1. Suihkuta tai lisää öljyä haluamaasi paikkaan, esimerkiksi kylpyveteen, hierontaöljyyn, ihovoiteeseen, jalkalistoihin, rakoihin, aukkoihin tai laventelipusseihin.
  2. Suihkuta noin 5–10 cm:n etäisyydeltä. Aloita pienestä ja piilossa olevasta kohdasta sen varmistamiseksi, että materiaali ei vaurioidu. 
  3. Tuoksu voi tuntua voimakkaalta, joten käytä harkiten ja suihkuta uudelleen tarvittaessa. Yksi hyvä tapa on suihkuttaa vanupuikolle ja käyttää sitä pienen öljymäärän levittämiseen.

Huom. Voi tahrata herkkiä materiaaleja. Öljy on tiivistettyä, joten sitä ei saa käyttää suoraan iholle. Aromaterapiassa: jos saat allergisen reaktion, lopeta käyttö välittömästi.


 Käsittely: Säilytä laventeliöljyä huoneenlämmössä, pimeässä ja lasten ulottumattomissa. Pese kädet öljyn käsittelyn jälkeen tai jos öljyä on päässyt iholle. Eteerisiä öljyjä ei missään nimessä saa nauttia tai päästää hengityskanaviin!

1 x Biobasis-laventeliöljy, 80 ml
Arviot
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top