Punaseetripaketti "Säilytys"

Raikkaalta tuoksuvia renkaita, palikoita ja öljyä vaatteiden säilytystiloihin
Punaseetripaketti "Säilytys"
€39.90
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus

Punaseetrituotteiden käyttökohteita ovat vaatteiden ja tekstiilien säilytyspaikat, kuten eteinen, komero ja talvisäilytyslaatikko. Ne saavat huoneen tuoksumaan raikkaalta ja karkottavat samalla monenlaisia haittaeläimiä, jotka muuten saattaisivat aiheuttaa tuhoja luonnonmateriaaleissa. Punaseetripaketti koostuu eri tuotteista:

  • Valmistettu sataprosenttisesti kynäkatajasta (Juniperus Virginiana).
  • Kätevä, raikas ja hygieeninen.
  • Erittäin pitkäaikaiseen käyttöön.

 

Tuotteiden toiminta:

Punaseetrituotteiden sisältämä eteerinen punaseetriöljy levittää ympäristöön raikasta tuoksua. Punaseetri tuoksuu hyvältä, ja samalla se torjuu monenlaisia haittaeläimiä, kuten vaatekoita, turkiskuoriaisia ja sokeritoukkia, jotka muutoin saattaisivat vahingoittaa vaatteita.

Punaseetri (kynäkataja) on täysin luonnollinen ja ympäristöystävällinen materiaali. Tuotteet on valmistettu kynäkatajasta (Juniperus Virginiana), jota kutsutaan myös nimellä punaseetri puun englanninkielisen nimen mukaan. Myös punaseetriöljy on sataprosenttisesti peräisin Juniperus Virginiana -puusta.

Paketin sisältö:

  • Punaseetrirenkaita, jotka on helppo ripustaa vaateripustimiin.
  • Punaseetripalikoita, jotka sopivat laatikoihin tai vaatteiden pitkäaikaissäilytykseen (esim. kesävaatteiden talvisäilytys).
  • Punaseetriöljyä, jonka avulla punaseetrituotteiden hälvenneen tuoksun voi taas palauttaa.

 


 Vinkki: Punaseetrin sisältämä eteerinen öljy tuottaa sen tunnusomaisen tuoksun. Tuoksun vähentyessä voit antaa puulle lisätehoa levittämällä sen päälle hieman öljyä.  Siten punaseetrituotteet kestävät ja tuoksuvat pitkään.


 


Punaseetriöljy 80 ml suihke - 1 kpl
Punaseetrirenkaat 12 kpl - 2 kpl
Punaseetripalikka, 6 kpl - 1 kpl
Arviot
Nopea toimitus, mutta testattu vain muutaman päivän. Tuoksuu "puutyölle"
Nopea toimitus ja helppo maksaa Klarnalla. Olen tyytyväinen.
Nyt toivon, että ne katoavat
Pikatoimitus. Ja erittäin hyvä asiakaspalvelu, jossa esitin paljon kysymyksiä ja sain hyviä vastauksia erittäin mukavalta ja mukautuvalta tytöltä Louiselta.
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top