Punaseetripaketti "Säilytys"

Raikkaalta tuoksuvia renkaita, palikoita ja öljyä vaatteiden säilytystiloihin
Punaseetripaketti "Säilytys"
€39.90
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Tuote Kuvaus
Asiakirjat
Pakkaus

Punaseetrituotteiden käyttökohteita ovat vaatteiden ja tekstiilien säilytyspaikat, kuten eteinen, komero ja talvisäilytyslaatikko. Ne saavat huoneen tuoksumaan raikkaalta ja karkottavat samalla monenlaisia haittaeläimiä, jotka muuten saattaisivat aiheuttaa tuhoja luonnonmateriaaleissa. Punaseetripaketti koostuu eri tuotteista:

  • Valmistettu sataprosenttisesti kynäkatajasta (Juniperus Virginiana).
  • Kätevä, raikas ja hygieeninen.
  • Erittäin pitkäaikaiseen käyttöön.

 

Tuotteiden toiminta:

Punaseetrituotteiden sisältämä eteerinen punaseetriöljy levittää ympäristöön raikasta tuoksua. Punaseetri tuoksuu hyvältä, ja samalla se torjuu monenlaisia haittaeläimiä, kuten vaatekoita, turkiskuoriaisia ja sokeritoukkia, jotka muutoin saattaisivat vahingoittaa vaatteita.

Punaseetri (kynäkataja) on täysin luonnollinen ja ympäristöystävällinen materiaali. Tuotteet on valmistettu kynäkatajasta (Juniperus Virginiana), jota kutsutaan myös nimellä punaseetri puun englanninkielisen nimen mukaan. Myös punaseetriöljy on sataprosenttisesti peräisin Juniperus Virginiana -puusta.

Paketin sisältö:

  • Punaseetrirenkaita, jotka on helppo ripustaa vaateripustimiin.
  • Punaseetripalikoita, jotka sopivat laatikoihin tai vaatteiden pitkäaikaissäilytykseen (esim. kesävaatteiden talvisäilytys).
  • Punaseetriöljyä, jonka avulla punaseetrituotteiden hälvenneen tuoksun voi taas palauttaa.

 


 Vinkki: Punaseetrin sisältämä eteerinen öljy tuottaa sen tunnusomaisen tuoksun. Tuoksun vähentyessä voit antaa puulle lisätehoa levittämällä sen päälle hieman öljyä.  Siten punaseetrituotteet kestävät ja tuoksuvat pitkään.


 
Punaseetriöljy 80 ml suihke - 1
Punaseetrirenkaat 12 kpl - 2
Punaseetripalikka, 6 kpl - 1
Lisälaitteet
Copyright © 2019 Stick AB
To top