Linnunpelätinkäärme, 120 cm

Realistinen ja lujatekoinen kumikäärme – pelottaa lintuja
Linnunpelätinkäärme, 120 cm
€6.70
Linnunpelätinkäärme Linnunpelätinkäärme
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus

Linnunpelätinkäärme tarjoaa luonnollista suojaa linnuilta:

  • Realistinen ja tehokas
  • Myrkytön pelätin
  • Helppokäyttöinen

Näin käärme toimii linnunpelättimenä:

Käärmeet ovat luonnollinen uhka linnuille ja siten biologisesti merkittävä ärsyke ei-toivottujen lintujen karkottamiseen. Käärme asetetaan suojattavaan paikkaan, esim. terassille, veneeseen, laiturille tai pysäköintialueelle.

Linnunpelätinkäärme on kumia ja sen pituus suorana on 120 cm. Se on musta yläpuolelta ja keltainen alapuolelta. Linnuille se näyttäytyy oikeana ranta- tai kyykäärmeenä, jotka ovat luontaisia petoja Suomen luonnossa. Linnut näkevät käärmeen helposti ylhäältä päin ja välttelevät paikkaa, sillä ne tietävät, että käärmeet voivat yrittää hyökätä niiden päälle, jos ne laskeutuvat.

Käärme on luonnollisessa kietoutuneessa lepoasennossaan, mutta haluttaessa asentoa voi säätää jonkin verran (esim. käärmeen kiinnittämiseksi terassikaiteeseen).  

 

Linnunpelätinkäärmeen käyttö:

  1. Aseta käärme 360° näkyvään paikkaan alueelle, johon et halua lintuja.
  2. Siirrä käärmettä n. joka toinen viikko. Tämä auttaa vähentämään riskiä sille, että linnut tottuvat käärmeeseen, ja ehkäisee myös osaltaan alustan värimuutoksia (esim. jotta aurinko ei haalista puuterassia enemmän yhdessä kohdassa ja vähemmän toisessa).
  3. Vaihda käärme, kun se on tullut käyttöikänsä päähän auringon ja sään aiheuttaman kulumisen vuoksi (käärmettä tulee pitää kulutustuotteena, kun se on ulkokäytössä).

Jos haluat suojata paikkoja, joihin linnut monesti hakeutuvat lepäämään, kuten räystäskouruja, tasanteita, aitoja jne., suosittelemme lintupiikkejä tai lintuja karkottavaa geeliä, sillä ne ovat tehokkaampia tähän tarkoitukseen.

1 x linnunpelätinkäärme, 120 cm
Arviot
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top