Biobasis®-piimaa, 1 kg

Puhdas piimaa – myrkytön, hajuton, voidaan käyttää luonnonmukaisessa viljelyssä
Biobasis®-piimaa, 1 kg
€19
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus

Piimaa on luonnollista piimateriaalia, joka koostuu sedimentoituneista piilevistä. Tuote koostuu sataprosenttisesti piimaasta, joka on luonnollinen mineraali:

  • Myrkytön ja hajuton
  • Luonnollisesti kuivattava
  • Voidaan käyttää mm. luomuviljelyssä

Näin piimaa toimii

Piimaa poistaa kosteutta ja sitoo ammoniakkia (karjatalous), mikä poistaa epätoivottua hajua. Saavutettava kuiva ympäristö ehkäisee sienien ja homeiden sekä ryömivien hyönteisten (kuten täiden, syyhypunkkien, muurahaisten ja sokeritoukkien) esiintymistä. 

Sisältö: 1000 grammaa äärimmäisten puhdasta kalsinoimatonta piimaata, jonka keskimääräinen hiukkaskoko on korkeintaan 10 mikrometriä (µm).

Piimaan käyttö

Ripottele ohut ja kapea kerros (n. 15 g/m2 ) nauhana käsiteltävien pintojen ympärille tai tasaisesti niiden päälle. Tuotetta voi myös levittää veteen, niin että sitä voi ruiskuttaa suuremmille alueille (esim. kanataloudessa). Annostele liuokseen 1 ruokalusikallista 1,25 vesilitraa kohden. HUOM.: Muista, että kosteana piimaa menettää ominaisuutensa, mutta ne palaavat kokonaisuudessaan, kun jauhe on taas kuivunut.

HUOM. Säiliötä ei ole tarkoitettu avattavaksi, vaan se on täysin ilmatiivis, jotta mikroskooppiset hiukkaset pysyvät sen sisällä. Puhkaise/poraa reikä tai leikkaa aukko kanteen ohjeiden mukaisesti. Jos aiot sulkea säiliön uudelleen, tee sellainen reikä, joka on helppo teipata kiinni.

Turvallinen käyttö: Lue aina etiketti ennen käyttöä. Vältä kosketusta silmien kanssa. Vältä hengittämästä. Jätteidenhuolto: yli jäänyt sisältö hävitetään kotitalousjätteen mukana ja säiliö kierrätetään kovana muovina

1 x Biobasis®-diatomi-X-piimaa, nettosisältö 1 kg
Arviot
Biobasis, edullisin hopeakala ansa.
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top