Källans-pellavaöljysaippua, original 500 ml

Ruotsalainen luonnontuote ympäristöystävälliseen yleispuhdistukseen
Källans-pellavaöljysaippua, original 500 ml
€7.70
Osta
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus

Källans-pellavaöljysaippua on luonnontuote, joka sopii kotitalouksien yleispuhdistusaineeksi. Hellävarainen ihmisille, kodille ja luonnolle. Ominaisuudet:

  • Monipuolinen siivous-, pesu- ja hygieniatuote.
  • Hajusteeton, biologisesti hajoava.
  • Luonnollinen, käsin tehty ja lähellä tuotettu.

 

Tuotteen toiminta:

Pellavaöljysaippua on tehokas yleispuhdistusaine, jota voi käyttää moniin tehtäviin kotona. Se on valmistettu luomuviljellystä pellavaöljystä, joka on kylmäpuristettu käsin Ruotsissa. Öljy on luonnollista ja biohajoavaa materiaalia. Lisäksi se on rasvaisempaa kuin tavallinen saippua, mikä lisää sen monipuolisuutta siivoustöissä.

Voidaan käyttää puulattioiden tai klinkkeri-/kivilattioiden jynssäämiseen/moppaamiseen. Voidaan käyttää myös siveltimien pesemiseen, tahranpoistoon vaatteissa ja tekstiileissä, nahka-/kumisaappaiden hoitoon, ulkokalusteiden puhdistamiseen, auton puhdistamiseen tai pesuaineena.

Pellavaöljysaippua on hellävaraista iholle ja jopa auttaa kuivien käsien hoidossa – toisin kuin suurin osa muista pesuaineista. Pellavaöljysaippuaa voi käyttää myös rentouttavassa jalkakylvyssä kovettumien pehmentämiseen ja jalkojen hyvinvoinnin lisäämiseen.  

 

Toimi näin:

  • Jynssäys, ikkunoiden puhdistus ja yleinen puhdistaminen kotona: käytä 1 dl pellavaöljysaippuaa yhtä haaleaa vesilitraa kohden. Voidaan käyttää yhdessä bikarbonaatin ja etikan kanssa kokonaisvaltaisena puhdistusaineena, joka selviää vaikeimmistakin tahroista.
  • Astioiden käsinpesu: käytä puhdasta öljyä tavallisen tiskiaineen tapaan.
  • Konepesu: n. 1–2 rkl pellavaöljysaippuaa. Voit lisätä myös tilkan etikkaa huuhteluainelokeroon. Valkopesua varten lisää 1/4–1/2 kupillista bikarbonaattia.
  • Tahrojenpoisto: hiero saippuaa tahraan, anna levätä muutama minuutti ja pese sen jälkeen tavalliseen tapaan. Punaviinitahrojen yhteydessä anna levätä päivä ennen pesemistä.
  • Käsinpesu: hellävarainen ja pehmentävä käsisaippua, jonka avulla voidaan puhdistaa myös esimerkiksi öljyiset kädet.  

Sisältö: vesi, pellavaöljysaippua (ruotsalainen, kylmäpuristettu yli 50 %), merisuola.

Hajusteeton, pH n. 9. Ei sisällä lainkaan tensidejä, ftalaatteja, SLS:ää eikä säilöntäaineita.

1 x Källans-pellavaöljysaippua, original 500 ml
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top