MyrNIX®-piimaa 150 g

Luonnollinen ja ammattimainen torjuntatapa muurahaisia ja ryömiviä hyönteisiä vastaan
  • Ammattikäyttäjien valinta
  • Puhdas luonnontuote (100 % piimaata)
  • Torjuu muurahaisia, ihrakuoriaisia ja muita ryömiviä hyönteisiä

Tuotteen toiminta

MyrNIX on luokan 3 sisäkäyttöön hyväksytty torjuntatapa, joka torjuu muurahaisia, ihrakuoriaisia/turkiskuoriaisia, pihtihäntäisiä ja muita ryömiviä hyönteisiä.

Tuote on puhdas luonnontuote, joka kostuu 100 % fossiilisesta kivijauheesta, piimaasta. Kivijauhe muistuttaa mikroskooppisessa mittakaavassa teräviä kristalleja, jotka vahingoittavat hyönteisten tukirankaa ja/tai vahakerrosta, mikä johtaa hyönteisen kuivumiseen. 

Piimaa on hajutonta ja vaaratonta ihmisille ja eläimille, minkä vuoksi sitä voi käyttää kotona kaikkialla, missä on hyönteisongelma. Tulokset alkavat näkyä jo 12–96 tunnissa, ja teho säilyy 7 päivää.

MyrNIX on suosittu tuote ammattiremontoijien keskuudessa Anticimexin ym. tavoin, mutta tuote sopii myös yksityishenkilöille. Tuotetta levitetään helposti erityisellä pullolla, jonka korkissa on ripotin.

Toimi näin

  1. Levitä MyrNIX-tuotetta paikkaan, jossa muurahaisia tai muita haittaeläimiä on havaittu, mieluiten siten, että muurahaispolku risteää aineen kanssa. Vaihtoehtoisesti voit levittää listoja ja vastaavia pitkin.
  2. Varmista, että alusta, johon MyrNIX-tuotetta levitetään, on kuiva. Muuten tuote paakkuuntuu ja teho vähenee väliaikaisesti.
  3. Levitä ohut kerros MyrNIX-tuotetta (nyrkkisääntö: 10–20 g/m2).
  4. Anna tuotteen vaikuttaa n. 7 päivää.
  5. Imuroi tai harjaa pois mahdollinen jäljelle jäänyt aine tarvittaessa torjunnan jälkeen.
  6. Toista torjuntatoimenpiteet tarvittaessa.

 Tärkeää tuotetietoa:Luokan 3 hyönteisten torjunta-aine, rek.nro: 4993, tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen. Käytä hyönteisten torjunta-aineita turvallisella tavalla, lue aina etiketti ja tuotetiedot ennen käyttöä.Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Voit Shop etusivulle »

Sivukartta »
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top