Punaseetriöljy 30 ml suihke

Pitkäkestoista suojaa monenlaisilta tuhoeläimiltä kätevässä suihkepullossa
Punaseetriöljy 30 ml suihke
€15.50
Osta
Saatavana
Lagervara
.
Lagervara
Kuvaus
Dokumentit
Pakkaus
  • Punaseetriöljy suojaa monenlaisilta tuhoeläimiltä 
  • Hygieeninen, helppokäyttöinen ja aikaa säästävä suihkepumppu 
  • Suuri punaseetriöljyn terpeenipitoisuus

Näin punaseettiöljy toimii

Kynäkatajasta valmistettu punaseetriöljy erittää tuoksua, joka on ihmisten mielestä miellyttävä mutta joka samalla karkottaa monenlaisia tuhoeläimiä, kuten turkiskuoriaisia, koita ja sokeritoukkia.

Kätevän suihkepullon ansiosta punaseetriöljyn levittäminen esimerkiksi lattialistoille on helppoa.

Näin punaseetriöljyä käytetään

  1. Suihkuta punaseetriöljyä 5–10 cm etäisyydeltä esim. lattialistoille sekä muihin rakoihin ja aukkoihin, jotka haluat suojata tuhoeläimiltä tai joista haluat poistaa tuhoeläimet.
  2. Punaseetriöljy soveltuu myös punaseetripallojen, -palikoiden ja muiden kiinteiden esineiden uudelleenkäsittelyyn ja käyttöiän pidentämiseen.

Huom. Punaseetriöljy on luonnollinen ja ”hellävarainen” torjuntatapa. Öljyllä on ainoastaan karkottava vaikutus hyönteisiin. Sen vuoksi voi olla tarpeen käyttää myös toisenlaisia tuotteita, jotta tuhoeläimistä pääsee kunnolla eroon. 


 Vinkki: Punaseetriöljy on haihtuvaa, joten pitkäkestoisen vaikutuksen aikaansaamiseksi sitä on hyvä käyttää yhdessä punaseetripalikoidenpunaseetrikuutioiden tai punaseetrirenkaiden kaltaisten kiinteiden punaseetrituotteiden kanssa. Voit myös tarvita koipyydyksiä tai luokiteltuja torjunta-aineita. Voi värjätä herkkiä materiaaleja.


 Käsittely: Säilytä punaseetriöljyä huoneenlämmössä, pimeässä ja lasten ulottumattomissa. Pese kädet öljyn käsittelyn jälkeen tai jos öljyä on päässyt iholle. Punaseetriöljyä ei missään nimessä saa nauttia tai päästää hengityskanaviin!

Sisältö: Kynäkatajasta (Juniperus Virginiana) valmistettu tiivistetty punaseetriöljy. Suodattamaton luonnollinen punaseetriöljy ilman stabilointiaineita saattaa saostua/kiteytyä, mutta se ei vaikuta sen laatuun. 

30 ml kynäkatajan öljyä suihkepullossa
Arviot
Erittäin tyytyväinen! Hyvä palvelu!
Tämä on ensimmäinen kerta, kun ostan, mutta tiedän punaisen setriöljyn puupalojen toimivan, joten aion raikastaa vanhoja puupalikkoja.
Sain juuri tuotteen, enkä ole vielä käyttänyt sitä. Ajattelin vain valmistautua siltä varalta, että saan "pedot". Joka tapauksessa Stick.se ovat aivan mahtavia - erittäin nopea toimitus ja kaikki ostossa on 100% täydellistä. Parhaat! Odotan syömistä!
Lisälaitteet
Copyright © 2024 Stick AB
To top